Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #31 Gizli Sekme dedi: Hiçbir şey indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle kısa kısa yazmak yerine biraz detaylı yazsanız belki yardımcı olabilirler/oluruz.
Gizli Sekme dedi: Hiçbir şey indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle kısa kısa yazmak yerine biraz detaylı yazsanız belki yardımcı olabilirler/oluruz.
Gizli Sekme Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 12 22 Eylül 2020 #32 Enes DEDE dedi: Virus önceden mi vardı ıhlamur döküldükten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Sonradan.
Enes DEDE dedi: Virus önceden mi vardı ıhlamur döküldükten sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Sonradan.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #33 Gizli Sekme dedi: Sonradan. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğuna emin misiniz? Bence ıhlamur bilgisayarı bozdu da ondan soruyorum.
Gizli Sekme dedi: Sonradan. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğuna emin misiniz? Bence ıhlamur bilgisayarı bozdu da ondan soruyorum.
Enes DEDE Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #34 Gizli Sekme dedi: Sonradan. Genişletmek için tıkla... Antivirus programı ile tarayın... Sonunda kaybeden virus olacak...
Gizli Sekme dedi: Sonradan. Genişletmek için tıkla... Antivirus programı ile tarayın... Sonunda kaybeden virus olacak...
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #35 Enes DEDE dedi: Antivirus programı ile tarayın... Sonunda kaybeden virus olacak... Genişletmek için tıkla... Ya da ıhlamur.
Enes DEDE dedi: Antivirus programı ile tarayın... Sonunda kaybeden virus olacak... Genişletmek için tıkla... Ya da ıhlamur.
Gizli Sekme Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 12 22 Eylül 2020 #36 Kemânkeş- dedi: Virüs olduğuna emin misiniz? Bence ıhlamur bilgisayarı bozdu da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir, laptopu alalı 5-9 yıl oldu bir de format güzel olur. Hadi hayırlısı kapersky iniyor Kaspersky inmiyor yönetici izni yok diyor Son düzenleme: 22 Eylül 2020
Kemânkeş- dedi: Virüs olduğuna emin misiniz? Bence ıhlamur bilgisayarı bozdu da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir, laptopu alalı 5-9 yıl oldu bir de format güzel olur. Hadi hayırlısı kapersky iniyor Kaspersky inmiyor yönetici izni yok diyor
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 22 Eylül 2020 #37 Herhalde sÜrTüĞE bAk
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Eylül 2020 #38 Gizli Sekme dedi: Olabilir, laptopu alalı 5-9 yıl oldu bir de format güzel olur. Hadi hayırlısı kapersky iniyor Kaspersky inmiyor yönetici izni yok diyor Genişletmek için tıkla... Virüs ile yönetici izninin bir bağlantısı yok. Setup dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Gizli Sekme dedi: Olabilir, laptopu alalı 5-9 yıl oldu bir de format güzel olur. Hadi hayırlısı kapersky iniyor Kaspersky inmiyor yönetici izni yok diyor Genişletmek için tıkla... Virüs ile yönetici izninin bir bağlantısı yok. Setup dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Gizli Sekme Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 12 22 Eylül 2020 #39 Kemânkeş- dedi: Virüs ile yönetici izninin bir bağlantısı yok. Setup dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmayı denediğimde donuyor ve sonra yönetici izni hatası veriyor. Necron Lord dedi: Herhalde sürtüğe bak Genişletmek için tıkla... Pardon?
Kemânkeş- dedi: Virüs ile yönetici izninin bir bağlantısı yok. Setup dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmayı denediğimde donuyor ve sonra yönetici izni hatası veriyor. Necron Lord dedi: Herhalde sürtüğe bak Genişletmek için tıkla... Pardon?
Keremlas Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #40 5-9 yıl nasıl geniş bir aralıktır anlamış değilim.