Bilgisayara İki Farklı RAM Takmak

gorkemcinar

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
CL ve bellek markası aynı olsun yeterli. Bellekten kastım RAM'in markası değil, üzerinde kullanılan bellekler.
CPU-Z'de yazıyor mudur o? Veya bellek markalarını öğrenebileceğim başka bir yazılım var mı? Son olarak alacağım RAM'in bellek markalarını nasıl öğrenebilirim? Crucial'ın Micron bellek kullandığını hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam. Micron bellek kullanan ve CL16 olan RAM'lere bakmam gerekiyor o zaman.
Bu konuyla ilgili YouTube'da videolar var, işine yarayabilir?
Evet var izledim ama bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor falan kafam karıştı iyice. :/

CPU-Z'de yazıyor mudur o? Veya bellek markalarını öğrenebileceğim başka bir yazılım var mı? Son olarak alacağım RAM'in bellek markalarını nasıl öğrenebilirim? Crucial'ın Micron bellek kullandığını hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam. Micron bellek kullanan ve CL16 olan RAM'lere bakmam gerekiyor o zaman.

Evet var izledim ama bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor falan kafam karıştı iyice. :/
Riskli iş farklı olduğu için çalışma ihtimalide var çalışmama ihtimalide var.

Evet CPU-Z programından bakabilirsiniz, bu sayede emin olabiliriz.
+Arkadaşlar RAM işi şansa bırakılabilecek bir iş değil, bazen çok garip işlere imza atabiliyor :D

Hyperx Fury HX432C16FB3/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram 399,00 TL yerine 315,99 TL
Hocam bu RAM i alabilirsiniz.
Bellek türü
Frekansı
Kapasitesi
CL değeri aynı olduğu için Dual Channel çalışırlar.
n11.com'dan Crucial Ballistix BL8G32C16U4R 8 GB DDR4 3200 MHz Ram seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Hocam galiba sizin RAM bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı