Sistemimde linkini bıraktığım RAM'den var ancak aynısının sıfırı herhangi bir yerde şu an satılmıyor. Aynı markanın 3000MHz olanı satılıyor ancak CL değeri 15. bendeki ise 3200 MHz CL16. 3000MHz olanı alsam sıkıntı olur mu? Veya başka bir markanın 3200MHz CL16 olanını alsam?
CPU-Z'de yazıyor mudur o? Veya bellek markalarını öğrenebileceğim başka bir yazılım var mı? Son olarak alacağım RAM'in bellek markalarını nasıl öğrenebilirim? Crucial'ın Micron bellek kullandığını hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam. Micron bellek kullanan ve CL16 olan RAM'lere bakmam gerekiyor o zaman.
CPU-Z'de yazıyor mudur o? Veya bellek markalarını öğrenebileceğim başka bir yazılım var mı? Son olarak alacağım RAM'in bellek markalarını nasıl öğrenebilirim? Crucial'ın Micron bellek kullandığını hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam. Micron bellek kullanan ve CL16 olan RAM'lere bakmam gerekiyor o zaman.
Evet var izledim ama bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor falan kafam karıştı iyice. :/
Evet var izledim ama bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor falan kafam karıştı iyice. :/
Evet CPU-Z programından bakabilirsiniz, bu sayede emin olabiliriz.
+Arkadaşlar RAM işi şansa bırakılabilecek bir iş değil, bazen çok garip işlere imza atabiliyor
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Hocam bu RAM i alabilirsiniz.
Bellek türü
Frekansı
Kapasitesi
CL değeri aynı olduğu için Dual Channel çalışırlar.
n11.com'dan Crucial Ballistix BL8G32C16U4R 8 GB DDR4 3200 MHz Ram seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!