Bilgisayara iki RAM takılı iken çalışmıyor

yaso55

Decapat
Daha fazla  
PC iki RAM takılı olunca görüntü vermiyor.
2 tek RAM açıldı hadi PC bu seferde mavi ekran +
Steamwebhelper hatası+ Chrome güncellenemiyor ( güncellıyorum sonra tekrar aynı hali geliyor )+ sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın hatası+error code 0xc00000f12 + Google'dan indirdiğim şey iki dk sonra kayboluyor kendi kendine siliniyor.

Garanti süreside bitti ama farklı SSD'ye geçince sorunlar kalkıyor RAM hariç.
Bu SSD'e çok iyi performans alamıyorum oyunlardan çözüm önerin ağlayacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250408_221220.jpg
    IMG_20250408_221220.jpg
    613,9 KB · Görüntüleme: 26
PC iki RAM takılı olunca görüntü vermiyor.
2 tek RAM açıldı hadi PC bu sefer de mavi ekran +
Steamwebhelper hatası+ Chrome güncellenemiyor ( güncellıyorum sonra tekrar aynı hali geliyor )+ sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın hatası+error code 0xc00000f12 + Google'dan indirdiğim şey iki dk sonra kayboluyor kendi kendine siliniyor.

Garanti süreside bitti ama farklı SSD'ye geçince sorunlar kalkıyor RAM hariç.
Bu SSD'e çok iyi performans alamıyorum oyunlardan çözüm önerin ağlayacağım.

Anlaşılan yazılımsal ve donanımsal birçok sorun bir arada yaşanıyor. Farklı SSD'de sorunların kalkması, mevcut SSD'de bir problem olabileceğini düşündürüyor. Öncelikle önemli verilerinizi yedekleyin. Ardından, mevcut SSD'nize temiz bir Windows kurulumu yapın ve sürücüleri güncelleyin. RAM sorununu çözmek için BIOS'tan XMP profilini kapatmayı veya RAM frekansını düşürmeyi deneyin. Sorunlar devam ederse, SSD'nizin donanımsal bir arızası olabilir.

Anlaşılan yazılımsal ve donanımsal birçok sorun bir arada yaşanıyor. Farklı SSD'de sorunların kalkması, mevcut SSD'de bir problem olabileceğini düşündürüyor. Öncelikle önemli verilerinizi yedekleyin. Ardından, mevcut SSD'nize temiz bir Windows kurulumu yapın ve sürücüleri güncelleyin. RAM sorununu çözmek için BIOS'tan XMP profilini kapatmayı veya RAM frekansını düşürmeyi deneyin. Sorunlar devam ederse, SSD'nizin donanımsal bir arızası olabilir.

Windows 10 kurulumu yapmayı deneyeceğim 11 olmadı bu SSD'ye diğerine 11 olmuştu.

Bu sefer de bu hatayı aldım yardımcı olabilir misiniz
Rufus'a yüklerken GPT ile yükledim.
Sürücü bölümleri kısmında 0 olanları silemedim silinmedi bende SSD'yi işaretleyip devam ettim başka hata yapmadım bunlar hatay'sa eğer.

Dosya Ekleri

• 1744229355848960215336877347178.jpg
    1744229355848960215336877347178.jpg
    307,8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Windows 10 kurulumu yapmayı deneyeceğim 11 olmadı bu SSD'ye diğerine 11 olmuştu.

Bu sefer de bu hatayı aldım yardımcı olabilir misiniz?
Rufus'a yüklerken GPT ile yükledim.
Sürücü bölümleri kısmında 0 olanları silemedim silinmedi bende SSD'yi işaretleyip devam ettim başka hata yapmadım bunlar hatay'sa eğer.

Hocam bu hata genelde Windows kurulumu sırasında dil paketleriyle ilgili bir sorunda çıkıyor Rufus ile GPT yüklemeniz doğru USB belleginizi kontrol edin kurulum sırasında internetinizi kesip deneyin Windows bazen çevrimiçi dil paketlerini indirirken sorun yaşıyor BIOS ayarlarınızdan sistem dilini konrol et düzelecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı