Bilgisayara ikinci SSD taktıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Ne yapmamız gerekiyor bu sorunla karşılaşmamak için format ile uğraşmak istemiyorum.
SSD elide mi ? SIkıntısı yoksa taktığın gibi çalışması gerek. Biçimlendirme öncesi sistem görmeyebilir ama onun da çözümü var.

SSD elide mi? Sıkıntısı yoksa taktığın gibi çalışması gerek. Biçimlendirme öncesi sistem görmeyebilir ama onun da çözümü var.

Sipariş verdim ama tereddüte düştüm şu an Adata 120 GB kullanıyorum sorun yaşamadım onun için 240 GB olanını alayim demiştim.

Tam 400 tl bandında birşey önerebilir misiniz @UtkuRS

Sipariş verdim ama tereddüte düştüm şu an Adata 120 GB kullanıyorum sorun yaşamadım onun için 240 GB olanını alayim demiştim.

Tam 400 TL bandında bir şey önerebilir misiniz @UtkuRS

Tabii ki. Mümkünse SU630 siparişinizi iptal edip bunu almanızı öneririm.

Tam 400 TL bandında bir şey önerebilir misiniz @UtkuRS

SSD'lerde ben pek kaliteye bakmadım açıkçası en ucuzunu aldım şu anda tıkır tıkır çalışıyor test değerleride özelliklerde yazılan gibi.

Sen acele etmişsin biraz. Aygıt yöneticisi-Disk Yönetiminden yapılıyor o işlem

Sen acele etmişsin biraz. Aygıt yöneticisi-Disk Yönetiminden yapılıyor o işlem.
Nasıl yapıyoruz bu işlemi ssd yi taktim bu bilgisayara girince göstermiyor

Arkadaşlar ssd yi taktim ama bu bilgisayar kısmında göstermiyor ne yapmam gerekiyor kullanabilmek için

Nasıl yapıyoruz bu işlemi SSD'yi taktim bu bilgisayara girince göstermiyor.

Arkadaşlar SSD'yi taktim ama bu bilgisayar kısmında göstermiyor ne yapmam gerekiyor kullanabilmek için.

Size demiştim hocam format atın kökten çözüm başka önerisi olan yazsın.

Nasıl yapıyoruz bu işlemi ssd yi taktim bu bilgisayara girince göstermiyor

Arkadaşlar ssd yi taktim ama bu bilgisayar kısmında göstermiyor ne yapmam gerekiyor kullanabilmek için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size demiştim hocam format atın kökten çözüm başka önerisi olan yazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sorunum çözüldü formata gerek yokmuş hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…