axeln13 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 142 Çözümler 2 19 Kasım 2022 #1 Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #2 axeln13 dedi: Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil Eki Görüntüle 1578357Eki Görüntüle 1578358 Genişletmek için tıkla... Kaspersky ilr taratın.
axeln13 dedi: Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil Eki Görüntüle 1578357Eki Görüntüle 1578358 Genişletmek için tıkla... Kaspersky ilr taratın.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 19 Kasım 2022 #3 axeln13 dedi: Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil Eki Görüntüle 1578357Eki Görüntüle 1578358 Genişletmek için tıkla... Kaspersky yerine ben ile de taratma yapabilirsiniz .
axeln13 dedi: Merhaba kapatıyorum yine açılıyor Roblox exploit yükledikden sonra oldu ayrıca. Yöneticiniz tarafından yönetilir diyor ne yapmam lazım PC formatlamadan çözüm olmaz mı? PC bana ait değil Eki Görüntüle 1578357Eki Görüntüle 1578358 Genişletmek için tıkla... Kaspersky yerine ben ile de taratma yapabilirsiniz .
SelamAleykm Hectopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #4 Adminisator yetkisini kendisine almış virüs eğer yedek bilgisayarınız varsa Kaspersky resque disk ISO'su yükleyipbıos'tan Kaspersky resque diski boot edip. Oradan disk taraması yapabilirsiniz. Son düzenleme: 19 Kasım 2022
Adminisator yetkisini kendisine almış virüs eğer yedek bilgisayarınız varsa Kaspersky resque disk ISO'su yükleyipbıos'tan Kaspersky resque diski boot edip. Oradan disk taraması yapabilirsiniz.