Bilgisayara işletim sistemi yüklerken diski sildikten sonra SSD görünmüyor

Xaimber

Hectopat
Merhaba direkt konuya gireceğim, laptopa Atlas OS yüklemek için boot ekranına girmiştim sonrasında 450GB'lık SSD'yi sildim fakat sildikten sonra bir daha gözükmeyi bıraktı ve bir daha boot ekranına giremez oldum, geri dönüşüm noktası yok sorun giderdeki her şeyi denedim olmuyor, CMD'de diskpart list disk yazınca 450GB'lık olan gözükmüyor ama 100GB'lık bir tane gözüküyor ne yapmalıyım, fiziksel bir şey olmadığı için evde halledebileceğimi düşünüyorum, umarım yardımcı olursunuz ve derdimi anlatabilmişimdir.

Hocam büyük ihtimalle ssd fırmware uçmuş. Eğer garantisi varsa gönderin değişim yapsınlar. Diğer yandan sistem kurulu bir sisteme takmayı deneyin ne tepki veriyor bir bakın.

Hocam büyük ihtimalle ssd fırmware uçmuş. Eğer garantisi varsa gönderin değişim yapsınlar. Diğer yandan sistem kurulu bir sisteme takmayı deneyin ne tepki veriyor bir bakın.
Hocam laptop olduğu için başka bir sisteme takabileceğimi düşünmüyorum ve garantisi de bitmiştir herhalde, başka yapılcak hiç mi bir şey yok

Başıma çok benzer bir olay gelmişti SSD'yi sildim ve kuruluma başladım 2 dk sonra kurulum dondu ve bir daha SSD'yi tam boyut olarak ne BIOS'ta ne de kurulum ekranında görebildim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı