bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 4 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma PS3 kolunu kablosuz baglamaya calısıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Su videodan yapmaya calıstım ancak zadig dosyasına giriyorum oradan load present device bolumune tıklıyorum, sectigini seciyorum ama sectigimi saymıyor. Ne yapmam lazım? Not : windows 11 kullanıyorum Son düzenleme: 4 Ocak 2023
Arkadaşlar bilgisayarıma PS3 kolunu kablosuz baglamaya calısıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Su videodan yapmaya calıstım ancak zadig dosyasına giriyorum oradan load present device bolumune tıklıyorum, sectigini seciyorum ama sectigimi saymıyor. Ne yapmam lazım? Not : windows 11 kullanıyorum