A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #11 muhammedst_35 dedi: Nasıl yani hocam. Genişletmek için tıkla... Adı garip olan sitelerden geliyor bu programlar. Uygulamayı açtıktan sonra sıra sıra program kuruyor.
muhammedst_35 dedi: Nasıl yani hocam. Genişletmek için tıkla... Adı garip olan sitelerden geliyor bu programlar. Uygulamayı açtıktan sonra sıra sıra program kuruyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #12 muhammedst_35 dedi: Sildikten sonra Denetim Masası yanıt vermedi PC dondu 2-3 dakika. Genişletmek için tıkla... Çok iğrenç öyle yazılımlar. Ama acaba ne ile bereber indirdiniz. Böyle şeyleri beraberinde getiren programlar da bilgisayarı hasta eder.
muhammedst_35 dedi: Sildikten sonra Denetim Masası yanıt vermedi PC dondu 2-3 dakika. Genişletmek için tıkla... Çok iğrenç öyle yazılımlar. Ama acaba ne ile bereber indirdiniz. Böyle şeyleri beraberinde getiren programlar da bilgisayarı hasta eder.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Eylül 2023 #13 569992 dedi: Driverpack'den oldu. Biliyorum. Sil onu. Ve sorunu çözdüysem çözüldü olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... Ne bu çıkar amaçlı mesaj? muhammedst_35 dedi: Arkadaşlar PC açtım şöyle bir uygulama karşıma çıktı ben indirmedim ve Chrome da uzantı eklendi kendi kendine. Sizce neden böyle bir şey oldu? Eki Görüntüle 1947400 Genişletmek için tıkla... Bir şey ile beraber yanında inmiştir ama hatırlamıyorsun ya da dikkatinden kaçtı muhtemelen.
569992 dedi: Driverpack'den oldu. Biliyorum. Sil onu. Ve sorunu çözdüysem çözüldü olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... Ne bu çıkar amaçlı mesaj? muhammedst_35 dedi: Arkadaşlar PC açtım şöyle bir uygulama karşıma çıktı ben indirmedim ve Chrome da uzantı eklendi kendi kendine. Sizce neden böyle bir şey oldu? Eki Görüntüle 1947400 Genişletmek için tıkla... Bir şey ile beraber yanında inmiştir ama hatırlamıyorsun ya da dikkatinden kaçtı muhtemelen.