4 499478 Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 328 Çözümler 3 22 Aralık 2022 #11 Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ve tehdit olmadığını söylüyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
polestar0 Femtopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #12 499478 dedi: Sanırsam GameLoop'u 10 gün önce yüklemiştim. Sizce bilgisayara bu programlardan birşey olmuşmudur? Genişletmek için tıkla... cheat engine yükleyincede aynı uygulamalar yükleniyor bence silin başka mobil emülatörleri yükleyin arka planda boş yere çalışırlar
499478 dedi: Sanırsam GameLoop'u 10 gün önce yüklemiştim. Sizce bilgisayara bu programlardan birşey olmuşmudur? Genişletmek için tıkla... cheat engine yükleyincede aynı uygulamalar yükleniyor bence silin başka mobil emülatörleri yükleyin arka planda boş yere çalışırlar
4 499478 Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 328 Çözümler 3 22 Aralık 2022 #13 polestar0 dedi: cheat engine yükleyincede aynı uygulamalar yükleniyor bence silin başka mobil emülatörleri yükleyin arka planda boş yere çalışırlar Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce silmiştim. Büyük ihtimal Windows Subystem'i kullanacağım.
polestar0 dedi: cheat engine yükleyincede aynı uygulamalar yükleniyor bence silin başka mobil emülatörleri yükleyin arka planda boş yere çalışırlar Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce silmiştim. Büyük ihtimal Windows Subystem'i kullanacağım.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.720 Çözümler 26 22 Aralık 2022 #14 499478 dedi: Birkaç gün önce silmiştim. Büyük ihtimal Windows Subystem'i kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama yetersiz tam tarama yaparsanız uzun sürer ama akşam açın sabaha kadar tarasın ben öyle yapıyom.
499478 dedi: Birkaç gün önce silmiştim. Büyük ihtimal Windows Subystem'i kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama yetersiz tam tarama yaparsanız uzun sürer ama akşam açın sabaha kadar tarasın ben öyle yapıyom.