Bilgisayara keylogger girdi

Uchi

Picopat
Daha fazla  
Geçmişte amcdn ile başlayan sitelere girildiği gözüküyor ama ben girmedim, Google'a yazınca içerik dağıtım ağı yazıyor. Format attım ve geçmişe girdiğimde yine bu siteye girilmiş, internetime mi sızılmış acaba. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz bu arada mail hesabım falan çalınmış, yeni hesap oluşturdum 1-2dk içinde ona da hesabınıza Hollanda'dan ulaşmaya çalışıldı siz miydiniz diye sordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmişte amcdn ile başlayan sitelere girildiği gözüküyor ama ben girmedim, Google'a yazınca içerik dağıtım ağı yazıyor. Format attım ve geçmişe girdiğimde yine bu siteye girilmiş, internetime mi sızılmış acaba. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz bu arada mail hesabım falan çalınmış, yeni hesap oluşturdum 1-2dk içinde ona da hesabınıza Hollanda'dan ulaşmaya çalışıldı siz miydiniz diye sordu.

Tüm şifrelerinizi telefonunuzdan değiştirip formatlayın.

Güvenilir bir cihazdan bütün şifrelerinizi değiştirin ve bilgisayarınıza temiz kurulum yapın.
İnternetime erişmiş olabilirler mi, öyleyse ne yapmam lazım.baska hiçbir cihaza girilmemiş evdeki

Büyük ihtimal keylogger değil cookie stealer antivirüs ile taratın sistemi yedeğinizi alıp format atın. Attıktan sonra şifreyi değiştirin.
Cookie stealer ile yeni hesap açtığım anda ona giriş yapmayı deneyebilirler mi

Tarayıcıda kullandığın eklentilere bir göz at, formattan sonra tekrar bulaştıysa senkronizasyonla tekrar yüklenen bir eklenti olabilir.

Diyorsanız ki internetime erişilmiş vs. tüm cihazlarınızı formatlayın/fabrika ayarlarına döndürün, formaladıktan sonra modeminizi resetleyin, resetledikten sonra Mac adresini değiştirin. Telefonunuzdan tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı