Uchi Picopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #11 562410 dedi: Startup yerleştiyse yapabilir. Genişletmek için tıkla... Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bı site açılmış, galiba hala duruyor Crownguard dedi: Windows Defender sonuç bulmadı mı? Genişletmek için tıkla... Taratmak yerine format attım daha kesin sonuç verir diye ama sanırım çözülmedi
562410 dedi: Startup yerleştiyse yapabilir. Genişletmek için tıkla... Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bı site açılmış, galiba hala duruyor Crownguard dedi: Windows Defender sonuç bulmadı mı? Genişletmek için tıkla... Taratmak yerine format attım daha kesin sonuç verir diye ama sanırım çözülmedi
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 11 Haziran 2023 #12 Uchi dedi: Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bir site açılmış, galiba hala duruyor. Genişletmek için tıkla... USB ile mi attınız yoksa Windows'un kendi sıfırla yerinden mi?
Uchi dedi: Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bir site açılmış, galiba hala duruyor. Genişletmek için tıkla... USB ile mi attınız yoksa Windows'un kendi sıfırla yerinden mi?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 11 Haziran 2023 #13 Uchi dedi: Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bir site açılmış, galiba hala duruyor. Yaratmak yerine format attım daha kesin sonuç verir diye ama sanırım çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız format gerçek bir format değil. Temiz kurulum yapın.
Uchi dedi: Format attım bilgisayara sonra geçmişe girince yine amcdn ile başlayan bir site açılmış, galiba hala duruyor. Yaratmak yerine format attım daha kesin sonuç verir diye ama sanırım çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız format gerçek bir format değil. Temiz kurulum yapın.
Uchi Picopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #14 562410 dedi: USB ile mi attınız yoksa Windows'un kendi sıfırla yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu
562410 dedi: USB ile mi attınız yoksa Windows'un kendi sıfırla yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 11 Haziran 2023 #15 Uchi dedi: Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken.
Uchi dedi: Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken.
metecec123 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #16 Uchi dedi: Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu. Genişletmek için tıkla... USB ile yapmanız lazım Rufus kullanabilirsiniz.
Uchi dedi: Windows ile attım, USB ile mı atmak gerekiyor bilmiyordum aralarında fark olduğunu. Genişletmek için tıkla... USB ile yapmanız lazım Rufus kullanabilirsiniz.
Uchi Picopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #17 562410 dedi: USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır ? Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken. Genişletmek için tıkla... Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır sizce
562410 dedi: USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır ? Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: USB ile temiz kurulum yapın her diski biçimlendirin interneti kesip yapın atarken. Genişletmek için tıkla... Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır sizce
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 11 Haziran 2023 #18 Uchi dedi: Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır sizce. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Uchi dedi: Peki öyle yapacağım teşekkürler, internete sızmışlar mıdır sizce. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Uchi Picopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #19 Daha format atmadım ve biraz zaman geçti ama korktuğundan tekrar sormak istedim kusura bakmayin https://amcdn.msftauth.net/me/callgraph#code İle başlayan bir site açılmıştı geçmişte gözüküyor, internetime erismemislerdir dimi
Daha format atmadım ve biraz zaman geçti ama korktuğundan tekrar sormak istedim kusura bakmayin https://amcdn.msftauth.net/me/callgraph#code İle başlayan bir site açılmıştı geçmişte gözüküyor, internetime erismemislerdir dimi
L Libtera Zeptopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #20 Uchi dedi: Daha format atmadım ve biraz zaman geçti ama korktuğundan tekrar sormak istedim kusura bakmayin. https://amcdn.msftauth.net/me/callgraph#code İle başlayan bir site açılmıştı geçmişte gözüküyor, internetime erismemislerdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu. Ne yapmam lazım, senin şuan durum nasıl?
Uchi dedi: Daha format atmadım ve biraz zaman geçti ama korktuğundan tekrar sormak istedim kusura bakmayin. https://amcdn.msftauth.net/me/callgraph#code İle başlayan bir site açılmıştı geçmişte gözüküyor, internetime erismemislerdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu. Ne yapmam lazım, senin şuan durum nasıl?