Bilgisayara keylogger virüsü bulaştıktan sonra ne yapılır?

"Beğenmedim" emojisini atmanızdaki sebep nedir?
Virüs girmesin diye Linux kurulmaz. Ayrıca ben çok fazla Linux kullandım, amaç dışında Linux kullanılmasını önermiyorum. Çünkü dünya genelinde standart maalesef Windows.

Kankam ben formatı yapma sebebim zaten atcaktım laptopda 50mb yer var. Modem derkende arkım dedi diye yaptım yoksa bilmiyodum.

Hocam oltalama değil adam 3 şifremi ve youtube da arattığım şeyin ss ini attım ben bu bilgileri hiç kimseye vermedim.
Tamam hadi gerçekten keylogger girdi diyelim. Bir antivirüs taraması ve şifre değişimi ile tamamlayabilirdin.

Virüs girmesin diye Linux kurulmaz. Ayrıca ben çok fazla Linux kullandım, amaç dışında Linux kullanılmasını önermiyorum. Çünkü dünya genelinde standart maalesef Windows.
Sizin önerinize göre işletim sistemi kurulmuyor maalesef.

Bu yönteme phishing deniyor
Bularsa bulsun takma devam et

Zamanında aynı yöntemle bir hacker bana kullandığın şifreyi buldum deyip gerçekten de öncelerden kullandığım bir şifreyi yazmıştı eğer kendisine Bitcoin olarak 3000 dolar göndermezsem tüm hesaplarımı hackleyeceğini söylemişti

Eski hacker arkadaşımın dediği doğrumu acaba "Artık erişmiş ***** yedin kurtulmazsın tek çözüm polis" dedi.

Peki şifrelerimi nasıl buldu adam? 3 şifre garip geldi bana en yakın arkım bile bilmiyor. Ailem bile bilmiyor.

Sizin önerinize göre işletim sistemi kurulmuyor maalesef.
Linux kur demişsiniz, bari sebebini de açıklayın. Yıllardır Windows kullanan birisi, özellikle Steam dışı platformdan oyun oynayan birisine nasıl Linux'a ikna etmeyi düşünüyorsunuz? Linux developer işletim sistemi, standart kullanıcının harcı değil.

Şifreni girdiğin sitelerde sızıntı olabilir. Ve belki sadece sen değilsindir. O sizintidan yararlanılarak tehdit ediliyor olabilirsin. Mesela MERNİS. MERNİS sızıntıları kullanılarak T.C kimlik numarası vs.ile tehditler yapılıyor.

İlk olarak temiz kurulum, modemi aç kapa, sonra sizin Wi-Fi'nize bağlı olmayan başka bir cihazdan şifre değiştirme ve iki adımlı doğrulama açabilirsiniz. Ayrıca Windows'u kurarken tüm diskleri biçimlendiriyor musunuz?

Hocam daha çok tartışmak istemiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Keyloggerın en iyi çözümü formattır veriler kurtarılamaz gibidir tabii bu keyloggerın türüne göre değişir ancak çoğu keylogger sadece format ile gider önerim formattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…