Bilgisayara keylogger virüsü bulaştıktan sonra ne yapılır?

Evet biçimlendirdim yani direk temiz kurulumda MSR mi ne onu sildim birincil i sildim sonra sistem i sildim sonra ayrılmamış disk i yeni tuşundan ayırdım. Yani biçimlenmiş oldu hepsi.

Evet biçimlendirdim yani direk temiz kurulumda MSR mi ne onu sildim birincil i sildim sonra sistem i sildim sonra ayrılmamış disk i yeni tuşundan ayırdım. Yani biçimlenmiş oldu hepsi.

İlk başta temiz format ekranında önemli bilgi yoksa hepsini biçimlendirin sonra sizin Wi-Fi'nize bağlı olmayan başka bir cihazdan tüm şifrelerinizi değiştirip iki adımlı doğrulamayı açın. Son olarak tüm cihazlara(telefonlar dahil Kaspersky öneririm) antivirüs kurup modemi aç kapa yapın bakalım böyle şifreleri bulabilecek mi email atan kişi.

Polise falan gerek yok yani değil mi?

Hocam linux oyun konusunda daha kötü işletim sistemi değil mi? Arkadaş öle demiş eğer oyunda kötü değilse değişirim sıkıntı olmaz.

Polise falan gerek yok yani değil mi?

Hocam linux oyun konusunda daha kötü işletim sistemi değil mi? Arkadaş öle demiş eğer oyunda kötü değilse değişirim sıkıntı olmaz.
Hocam Steam'in proton servisi var ve çoğu oyun oradan oynanabiliyor. Steam Deck'te o sistemi kullanıyor. Hangi oyunun oynanabileceğini https://www.protondb.com/ sitesinden görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam virüs silinmiş midir yazıda biçimlendirsende yeniden windows kursanda geçmez yazıyordu linux a da geçemem roblox desteklemiyor. Mta , roblox , cr , minecraft , steam , epic games desteklemesi lazım.

Hocam eski hacker arkadaşım hala polise git dava açın diyor hackleyen adam sanırım türkiyede değil ve türkde değil.

Son düzenleme:

Tabii ki de polise gitmek daha doğru olur ancak yazdıklarımıda deneyebilirsin. En iyisi polise gitmek.

Tabii ki de polise gitmek daha doğru olur ancak yazdıklarımıda deneyebilirsin. En iyisi polise gitmek.
Hocam zaten hepsini yapmıştım.

Direk karakola sölesem olur mu? Yani hallede bilirler mi adam türk falan değil. Burda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…