D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #11 kingofkral dedi: Laptop değil masaüstü. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Bir şey oldu mu?
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 8 Ocak 2021 #12 kingofkral dedi: Laptop değil masaüstü. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle silki çeksin sıvıyı.
kingofkral dedi: Laptop değil masaüstü. Nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle silki çeksin sıvıyı.
K kingofkral Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 92 8 Ocak 2021 #13 Ege Altunay dedi: Hocam oksitlenme olmazsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Until dedi: O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle. Genişletmek için tıkla... Until dedi: O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle silki çeksin sıvıyı. Genişletmek için tıkla... Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim.
Ege Altunay dedi: Hocam oksitlenme olmazsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Until dedi: O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle. Genişletmek için tıkla... Until dedi: O sıvıyı çekecek bir pamuk gibi şeyle silki çeksin sıvıyı. Genişletmek için tıkla... Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #14 kingofkral dedi: Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... Bir de ikinci, insan biraz dikkat eder. Olur ama sonucunu da bize söylersen güzel olur.
kingofkral dedi: Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... Bir de ikinci, insan biraz dikkat eder. Olur ama sonucunu da bize söylersen güzel olur.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.385 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #15 kingofkral dedi: Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam oksitlenmeyi engelleyemezsiniz bildiğim kadarıyla şans işi.
kingofkral dedi: Oksitlenmeyi nasıl engellerim? Evde pamuk bulamadım saç kurutma makinesi ile kurutsam olur mu ilk döküldüğunde kağıt havlu ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam oksitlenmeyi engelleyemezsiniz bildiğim kadarıyla şans işi.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #16 Ege Altunay dedi: Hocam oksitlenmeyi engelleyemezsiniz bildiğim kadarıyla şans işi. Genişletmek için tıkla... Ama olduktan sonra temizleyebilir.
Ege Altunay dedi: Hocam oksitlenmeyi engelleyemezsiniz bildiğim kadarıyla şans işi. Genişletmek için tıkla... Ama olduktan sonra temizleyebilir.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Ocak 2021 #17 Pirinç yazan arkadaşa dalga geçiyor demişsiniz de nemi çekmenin en iyi yoludur o. Gerçekten SSD gibi parçaları pirince yatırıp 24 saat bekletebilirsin. İçinde kola kaldıysa gider.
Pirinç yazan arkadaşa dalga geçiyor demişsiniz de nemi çekmenin en iyi yoludur o. Gerçekten SSD gibi parçaları pirince yatırıp 24 saat bekletebilirsin. İçinde kola kaldıysa gider.