Bilgisayara kurulmadığı halde Skype var

ExomPomoDq

Kilopat
Merhabalar. Bilgisayarımı uzun süredir kullanıyorum. Bu gece tam kapatırken Skype'ın çalıştığını gördüm ve çok şaşırdım. Asla Skype kurmadım. Başlatma menüsüne baktığımda görev yöneticisinden 2 adet program diye bir şey gördüm ve şaşırdım. Bu normal mi durduk yere bilgisayarımda Skype olsun?

Adsız.png

Merhabalar. Bilgisayarımı uzun süredir kullanıyorum. Bu gece tam kapatırken Skype'ın çalıştığını gördüm ve çok şaşırdım. Asla Skype kurmadım. Başlatma menüsüne baktığımda görev yöneticisinden 2 adet program diye bir şey gördüm ve şaşırdım. Bu normal mi durduk yere bilgisayarımda Skype olsun?

Eki Görüntüle 615199

Hmm, simgesi de değişik. Bence bilgisayarınızı taratmalısınız. Her ihtimale karşı.

Aşağıdaki konuda belirtilen yazılımı kullanabilir misiniz? Belki de Skype hatalı olarak bir girdi bırakmıştır. Konudaki mesajı iyice okumalısınız.

Eki Görüntüle 615199
Güncellemeden gelmiş olabilir fakat simgesi çok kötü sanki fake gibi. Bilgisayarınızda zararlı yazılım olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı