Merhabalar. Bilgisayarımı uzun süredir kullanıyorum. Bu gece tam kapatırken Skype'ın çalıştığını gördüm ve çok şaşırdım. Asla Skype kurmadım. Başlatma menüsüne baktığımda görev yöneticisinden 2 adet program diye bir şey gördüm ve şaşırdım. Bu normal mi durduk yere bilgisayarımda Skype olsun?
Bilgisayarınıza yakın zamanda temiz kurulum yaptıysanız ve varsayılan olarak gelen bloatware yazılımları kaldırmadıysanız yüklü olarak kalmıştır. Bu arada bazı yazılımları silerken görev yöneticinizde Program adı olarak gözüküyor. Onları da kaldırmak ister misiniz?
Merhabalar. Bilgisayarımı uzun süredir kullanıyorum. Bu gece tam kapatırken Skype'ın çalıştığını gördüm ve çok şaşırdım. Asla Skype kurmadım. Başlatma menüsüne baktığımda görev yöneticisinden 2 adet program diye bir şey gördüm ve şaşırdım. Bu normal mi durduk yere bilgisayarımda Skype olsun?
Görev yöneticisinde, başlangıç kısmında 2 tane program isimli uygulama gözüküyordu, daha önceden forumda açılmış bir konu ile bir tanesinden CCleaner uygulaması ile kurtuldum ancak ikincisi o şekilde kalkmıyor, bundan nasıl kurtulurum...
Yyanlışlıla Update'ye girmiştim ve güncelleme olduğunu görmüştüm güncellemeye bastım yeniden başlatırken çöktü sonra bida ellemedim guncellemenin arasından 3 4 gün geçti ama Skype yoktu.