ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Temmuz 2020 #11 prex dedi: Güncellemeden gelmiş olabilir fakat simgesi çok kötü sanki fake gibi. Bilgisayarınızda zararlı yazılım olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Skype gerçekti diye tahmin ediyorum çünkü silerken Windows'un ayar menüsü gibi bir yer açıldı oradan sildim. Onda değilim ben bilgisayarıuzun zamandır kullanıyorum başlatta Skype yoktu bir şey yoktu bugün gece türedi. Samotne Ciasteczka dedi: İsmi program olan uygulamalar için ayrı konu açabilirsiniz. Zararlı olabilirler. Windows 10 kurulumlarında Skype yüklü geliyor. İsterseniz kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
prex dedi: Güncellemeden gelmiş olabilir fakat simgesi çok kötü sanki fake gibi. Bilgisayarınızda zararlı yazılım olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Skype gerçekti diye tahmin ediyorum çünkü silerken Windows'un ayar menüsü gibi bir yer açıldı oradan sildim. Onda değilim ben bilgisayarıuzun zamandır kullanıyorum başlatta Skype yoktu bir şey yoktu bugün gece türedi. Samotne Ciasteczka dedi: İsmi program olan uygulamalar için ayrı konu açabilirsiniz. Zararlı olabilirler. Windows 10 kurulumlarında Skype yüklü geliyor. İsterseniz kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 15 Temmuz 2020 #12 ExomPomoDq dedi: Skype gerçekti diye tahmin ediyorum çünkü silerken Windows'un ayar menüsü gibi bir yer açıldı oradan sildim. Genişletmek için tıkla... Konudaki mesajı belirtmiştim. Deneyebilir misin? Eğer bir hata ile karşılaşmamak istiyorsan ekran görüntüsü paylaşarak sorabilirsin.
ExomPomoDq dedi: Skype gerçekti diye tahmin ediyorum çünkü silerken Windows'un ayar menüsü gibi bir yer açıldı oradan sildim. Genişletmek için tıkla... Konudaki mesajı belirtmiştim. Deneyebilir misin? Eğer bir hata ile karşılaşmamak istiyorsan ekran görüntüsü paylaşarak sorabilirsin.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.152 Çözümler 9 Yer Saratov 15 Temmuz 2020 #14 Bende de var, PC'mde virüs yok.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Temmuz 2020 #15 letmenow dedi: Eki Görüntüle 615202 Bende de var, PC'mde virüs yok. Genişletmek için tıkla... Neden durduk yere Skype geldi peki? Çok şaşırdım.
letmenow dedi: Eki Görüntüle 615202 Bende de var, PC'mde virüs yok. Genişletmek için tıkla... Neden durduk yere Skype geldi peki? Çok şaşırdım.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 15 Temmuz 2020 #16 ExomPomoDq dedi: Neden durduk yere Skype geldi peki? Çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Hatalı olan bir güncellemeden kaynaklanabilir ve hatalı bir girdi bırakmış olabilir. Belirtilen aracı kullanıp ekran görüntüsü paylaşabilirsin.
ExomPomoDq dedi: Neden durduk yere Skype geldi peki? Çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Hatalı olan bir güncellemeden kaynaklanabilir ve hatalı bir girdi bırakmış olabilir. Belirtilen aracı kullanıp ekran görüntüsü paylaşabilirsin.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Temmuz 2020 #17 unnamedington dedi: Hatalı olan bir güncellemeden kaynaklanabilir ve hatalı bir girdi bırakmış olabilir. Belirtilen aracı kullanıp ekran görüntüsü paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam.
unnamedington dedi: Hatalı olan bir güncellemeden kaynaklanabilir ve hatalı bir girdi bırakmış olabilir. Belirtilen aracı kullanıp ekran görüntüsü paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Temmuz 2020 #19 unnamedington dedi: Konudaki mesajı belirtmiştim. Deneyebilir misin? Eğer bir hata ile karşılaşmamak istiyorsan ekran görüntüsü paylaşarak sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aahevet. Programı kurdum sarıları sildim program yazanlar gitti sağ ol.
unnamedington dedi: Konudaki mesajı belirtmiştim. Deneyebilir misin? Eğer bir hata ile karşılaşmamak istiyorsan ekran görüntüsü paylaşarak sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aahevet. Programı kurdum sarıları sildim program yazanlar gitti sağ ol.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 15 Temmuz 2020 #20 ExomPomoDq dedi: Aah, evet. Programı kurdum sarıları sildim program yazanlar gitti sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Eğer bir daha bu tarz şey ile karşılaşırsan Autoruns yazılımını kullanabilirsin.
ExomPomoDq dedi: Aah, evet. Programı kurdum sarıları sildim program yazanlar gitti sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Eğer bir daha bu tarz şey ile karşılaşırsan Autoruns yazılımını kullanabilirsin.