sukri95 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek?
Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Ocak 2021 #2 Evet, takılabilir. Normal HDD'de olduğu gibi SATA güç ve veri bağlantısı yapman gerekiyor. Artı 1 Eksi
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 22 Ocak 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 22 Ocak 2021 #4 Şu an kullanıyorum, elinizde varsa kullanılabilir ama 0 alınacaksa tavsiye etmem hız olarak çok zayıf kalıyorlar. Artı 0 Eksi
Şu an kullanıyorum, elinizde varsa kullanılabilir ama 0 alınacaksa tavsiye etmem hız olarak çok zayıf kalıyorlar.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Ocak 2021 #5 sukri95 dedi: Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek? Genişletmek için tıkla... Bozuk ise neden harddisk takacaksın? Onun yerine 120/240 GB SSD daha mantıklı olur. Artı 0 Eksi
sukri95 dedi: Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek? Genişletmek için tıkla... Bozuk ise neden harddisk takacaksın? Onun yerine 120/240 GB SSD daha mantıklı olur.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 22 Ocak 2021 #6 Takılır. 2,5 inç SSD yuvasına takabilirsiniz. Ama ben önermem. HDD'ler zaten yavaş, laptop HDD'leri iyice yavaş kalıyor. Artı 0 Eksi
Takılır. 2,5 inç SSD yuvasına takabilirsiniz. Ama ben önermem. HDD'ler zaten yavaş, laptop HDD'leri iyice yavaş kalıyor.
1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #7 sukri95 dedi: Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek? Genişletmek için tıkla... Takılır ama dönüş hızı daha yavaş olur oda sistemi yavaşlatır ben birkaç gün önce taktım aşırı yavaşlattı geri söktüm. Artı 0 Eksi
sukri95 dedi: Evet arkadaşlar. Bende bir tane laptop var onu kulanmiyorum. Hem bozuk laptop. Hardiski takabilir miyim ve hangi kablolari baglamam gerek? Genişletmek için tıkla... Takılır ama dönüş hızı daha yavaş olur oda sistemi yavaşlatır ben birkaç gün önce taktım aşırı yavaşlattı geri söktüm.
KS KS sukri95 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #8 Windows 7 dedi: Şu an kullanıyorum, elinizde varsa kullanılabilir ama 0 alınacaksa tavsiye etmem hız olarak çok zayıf kalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok benim elimde var. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Şu an kullanıyorum, elinizde varsa kullanılabilir ama 0 alınacaksa tavsiye etmem hız olarak çok zayıf kalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok benim elimde var.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Ocak 2021 #9 sukri95 dedi: Yok benım elımde var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman takılır. Güç kablosu ve SATA kablosu lazım. Artı 0 Eksi
sukri95 dedi: Yok benım elımde var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman takılır. Güç kablosu ve SATA kablosu lazım.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 22 Ocak 2021 #10 sukri95 dedi: Yok, benim elimde var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, anakartının kutusunda varsa SATA kablosu onu bağlayacaksın ve PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu takacaksın. Ben hep ne olur ne olmaz altlarına kağıt sıkıştırmıştım kasanın içinde. Kısa devre yapmaz muhtemelen de riski sevmem. Artı 0 Eksi
sukri95 dedi: Yok, benim elimde var. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, anakartının kutusunda varsa SATA kablosu onu bağlayacaksın ve PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu takacaksın. Ben hep ne olur ne olmaz altlarına kağıt sıkıştırmıştım kasanın içinde. Kısa devre yapmaz muhtemelen de riski sevmem.