ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 24 Ocak 2023 #351 Hocam ek olarak masaüstünü kişileştirmem için bir video var mı izleyerek yapayım? 202 dedi: 6-7 aya farketmeden öğrenmiş olursunuz İşlerinizi terminal'den halletmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için.
Hocam ek olarak masaüstünü kişileştirmem için bir video var mı izleyerek yapayım? 202 dedi: 6-7 aya farketmeden öğrenmiş olursunuz İşlerinizi terminal'den halletmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #352 ilkayakifs dedi: Başlatıcı oluşturdum hocam nasıl fikir. Eki Görüntüle 1643361 Genişletmek için tıkla... Güzel ilkayakifs dedi: Hocam ek olarak masaüstünü kişileştirmem için bir video var mı izleyerek yapayım? Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için. Genişletmek için tıkla... Araştırabilirsiniz hocam.
ilkayakifs dedi: Başlatıcı oluşturdum hocam nasıl fikir. Eki Görüntüle 1643361 Genişletmek için tıkla... Güzel ilkayakifs dedi: Hocam ek olarak masaüstünü kişileştirmem için bir video var mı izleyerek yapayım? Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için. Genişletmek için tıkla... Araştırabilirsiniz hocam.
ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 24 Ocak 2023 #353 202 dedi: Güzel Araştırabilirsiniz hocam. DWM'de misiniz şuan? Genişletmek için tıkla... DWM nedir?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #354 ilkayakifs dedi: DWM nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuyla karıştırdım hocam kusura bakmayın Dağıtımınızı veya masüstü ortamınızı Google'a falan yazarak kişileştirme rehberleri bulabilirsiniz.
ilkayakifs dedi: DWM nedir? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuyla karıştırdım hocam kusura bakmayın Dağıtımınızı veya masüstü ortamınızı Google'a falan yazarak kişileştirme rehberleri bulabilirsiniz.
ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 24 Ocak 2023 #355 202 dedi: Başka bir konuyla karıştırdım hocam kusura bakmayın Dağıtımınızı veya masüstü ortamınızı Google'a falan yazarak kişileştirme rehberleri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. @202 Hocam yeni konu açmak yerine buradan yazayım dedim plank dock indirdim fakat burası böyle kaldı ne yapmam gerek aşağıya inmiyor. Son düzenleme: 21 Şubat 2023
202 dedi: Başka bir konuyla karıştırdım hocam kusura bakmayın Dağıtımınızı veya masüstü ortamınızı Google'a falan yazarak kişileştirme rehberleri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. @202 Hocam yeni konu açmak yerine buradan yazayım dedim plank dock indirdim fakat burası böyle kaldı ne yapmam gerek aşağıya inmiyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Şubat 2023 #356 ilkayakifs dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. @202 Hocam yeni konu açmak yerine buradan yazayım dedim plank dock indirdim fakat burası böyle kaldı ne yapmam gerek aşağıya inmiyor. Eki Görüntüle 1676901 Genişletmek için tıkla... Plank ayarlarindan dock'un konumunu degistirin ve yeniden asagiya alin. Plank ayarlari: plank --preferences (?) Olmasi lazim.
ilkayakifs dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. @202 Hocam yeni konu açmak yerine buradan yazayım dedim plank dock indirdim fakat burası böyle kaldı ne yapmam gerek aşağıya inmiyor. Eki Görüntüle 1676901 Genişletmek için tıkla... Plank ayarlarindan dock'un konumunu degistirin ve yeniden asagiya alin. Plank ayarlari: plank --preferences (?) Olmasi lazim.