Bilgisayara manuel start nasıl yapılır?

vgooner

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 aydır bilgisayarımın Power tuşu bozuk. Düne kadar deneye deneye açılıyordu fakat şu an hiçbir şekilde açılmıyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra manuel start diye bir şeyin olduğunu keşfettim. Ardından yapmayı deneyecektim ama hem JFP1 pinlerine kablolar bağlı hem de ekran kartım JFP1 tarafını tamamen kapatıyor. Ekran kartını çıkartıp sonrasında da manuel başlatmak için kabloları çıkartsam ne olur?

Başka açtığım bir konuda da ekran kartını sokmem gerektiğini yazmıştım ama sokemedim bir türlü asla yerinden oynamıyor yandan jfp1 tarafı gözüktüğü için ordan denemiştim. O yüzden bulabildiğim en iyi görsel bu bunu atabilirim ancak maalesef
Ekran kartı kasaya bağlı vidadan dolayı çıkmıyor olabilir, altta da tırnak varsa, tırnağa baskı uygulayarak sökebilirsiniz. Sağ alttaki pinleri denediz değil mi?

Son düzenleme:
Ekran kartı kasaya bağlı vidadan dolayı çıkmıyor olabilir, altta da tırnak varsa, tırnağa baskı uygulayarak sökebilirsiniz. Sağ alttaki pinleri denediz değil mi?
Vidayi da sokmeme rağmen bir türlü çıkaramadım. Daha önce hiç yapmadığım için fazla denemekte istemedim açıkçası kırarım diye :D
Evet sağ en alttaki pinleri denedim fakat olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı