S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 451 16 Kasım 2021 #1 Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra Casper logosu geliyor sonra nayn CAT'te (ekranda kedi kalıyor) kalıyor.
Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra Casper logosu geliyor sonra nayn CAT'te (ekranda kedi kalıyor) kalıyor.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 Temiz kurulum yapmayi deneyin. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.255 Makaleler 19 Çözümler 480 Yer Valisiz Vilayet! 16 Kasım 2021 #3 Nasıl bulaştırdınız cihaza? MBR onarımı deneyin. Bunu da Windows kurulum ekranında Komut İstemini açarak yapabilirsiniz. Gerçi troll konu gibi gelmiyor da değil ama neyse. Artı 1 Eksi
Nasıl bulaştırdınız cihaza? MBR onarımı deneyin. Bunu da Windows kurulum ekranında Komut İstemini açarak yapabilirsiniz. Gerçi troll konu gibi gelmiyor da değil ama neyse.
KS KS S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 451 16 Kasım 2021 #4 Hamzz dedi: Temiz kurulum yapmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparım? KojiroHyuga04 dedi: Nasıl bulaştırdınız cihaza? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim bilgisayarına bulaşmış ama sanal arkadaşı bir dosya göndermiş oda açmış. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Temiz kurulum yapmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparım? KojiroHyuga04 dedi: Nasıl bulaştırdınız cihaza? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim bilgisayarına bulaşmış ama sanal arkadaşı bir dosya göndermiş oda açmış.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 16 Kasım 2021 #5 Windows Vista ve üzeri sürümlerinde PC'ni kurtarabilirsin video linkini hemen atiyorum. Artı 0 Eksi
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 sevimsiz57 dedi: Nasıl yaparım? Benim kuzenim bilgisayarına bulaşmış ama sanal arkadaşı bir dosya göndermiş oda açmış. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Onemli dosyalariniz varda eger @KojiroHyuga04 hocamin dedigi gibi yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sevimsiz57 dedi: Nasıl yaparım? Benim kuzenim bilgisayarına bulaşmış ama sanal arkadaşı bir dosya göndermiş oda açmış. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Onemli dosyalariniz varda eger @KojiroHyuga04 hocamin dedigi gibi yapabilirsiniz.
KS KS S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 451 16 Kasım 2021 #7 393060 dedi: Windows Vista ve üzeri sürümlerinde PC'ni kurtarabilirsin video linkini hemen atiyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
393060 dedi: Windows Vista ve üzeri sürümlerinde PC'ni kurtarabilirsin video linkini hemen atiyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 16 Kasım 2021 #8 sevimsiz57 dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bende denedim. Artı 0 Eksi
sevimsiz57 dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bende denedim.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.844 Çözümler 15 16 Kasım 2021 #9 VirtualBox kullanıyor musunuz MEMZ virüsü falan denemek için? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 16 Kasım 2021 #10 En başta MEMZ bir virüs değil, deneysel zararlıdır. Ve açarken uyarıyor 2 kere. Kendi isteğinle açmadığın sürece MEMZ bilgisayarına zarar vermez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan MBR onarın.ç Artı 0 Eksi
En başta MEMZ bir virüs değil, deneysel zararlıdır. Ve açarken uyarıyor 2 kere. Kendi isteğinle açmadığın sürece MEMZ bilgisayarına zarar vermez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan MBR onarın.ç