Öyle de yapabilirsiniz.Arkadaşlar çok bir bilgim yok, bilgisayara RAT bulaşmış onu temizlemek için format atacağım, bundan önce de hiç format atmadım yardımcı olur musunuz ve direkt bu bilgisayarı sıfırla desem olur mu?
Arkadaşlar çok bir bilgim yok, bilgisayara RAT bulaşmış onu temizlemek için format atacağım, bundan önce de hiç format atmadım yardımcı olur musunuz ve direkt bu bilgisayarı sıfırla desem olur mu?
Format atmak işletim sistemini silip tekrar yüklemek oluyor, sıfırlamaktan daha zahmetli.Arkadaşlar çok bir bilgim yok, bilgisayara RAT bulaşmış onu temizlemek için format atacağım, bundan önce de hiç format atmadım yardımcı olur musunuz ve direkt bu bilgisayarı sıfırla desem olur mu?
bu bilgisayarı sıfırla desem direk olur demiBasit bir şey için formata gerek yok ama Technopat nasıl format atılacağını gösteriyor çok basit bir şekilde oradan bakabilirsiniz.
kardeşim peki bu bilgisayarı sıfırla desem rat tamamen temizlenirmiFormat atmak işletim sistemini silip tekrar yüklemek oluyor, sıfırlamaktan daha zahmetli.
Bu bilgisayarı sıfırla desem direk olur değil mi?
Kardeşim peki bu bilgisayarı sıfırla desem RAT tamamen temizlenirmi.
Temizlenir fakat OneDrive'daki dosyaları telefonunuzdan temizlemeniz gerekebilir, zahmetli bir şey değil.bu bilgisayarı sıfırla desem direk olur demi
kardeşim peki bu bilgisayarı sıfırla desem rat tamamen temizlenirmi
tamam onu yaparım sorun yokTemizlenir fakat OneDrive'daki dosyaları telefonunuzdan temizlemeniz gerekebilir, zahmetli bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.