tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Aralık 2023 #2 Sitede anlatımlar mevcut. Biraz araştır.
Mahircayan Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 142 5 Aralık 2023 #3 Windows 10'u indirin Buradan aracı indirerek ister bir USB belleğe yazarak isterseniz direkt aracı üzerinden bilgisayarınızı formatlayabilirsiniz.
Windows 10'u indirin Buradan aracı indirerek ister bir USB belleğe yazarak isterseniz direkt aracı üzerinden bilgisayarınızı formatlayabilirsiniz.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 5 Aralık 2023 #4 Format atacağın diskleri kontrol et yedek alabilirsin formattan sonra driverları kurmayı unutma Technopat'ın YouTube videosundan bakabilirsin.
Format atacağın diskleri kontrol et yedek alabilirsin formattan sonra driverları kurmayı unutma Technopat'ın YouTube videosundan bakabilirsin.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 5 Aralık 2023 #5 tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyası indirip Rufus ile USB belleğe yazdır kalanını ise internette birçok video var oradan bakabilirsin.
tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyası indirip Rufus ile USB belleğe yazdır kalanını ise internette birçok video var oradan bakabilirsin.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir ben böyle format atmıştım hala kullanıyorum.
tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir ben böyle format atmıştım hala kullanıyorum.
M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #7 tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... USB yazdırmak için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atmak için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki video izlersen kurabilirsin zamanında ben öyle yaptım
tuzefx dedi: İlk defa bilgisayar formatlayacağım da, bilmem gerekenler var mı? Veya nasıl formatlarım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... USB yazdırmak için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Format atmak için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki video izlersen kurabilirsin zamanında ben öyle yaptım
tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #8 Peki maksimum kaç dakika sürer.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #9 tuzefx dedi: Peki maksimum kaç dakika sürer. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızına göre değişir ben tahminen 2 saatte atmıştım. çok basit zaten
tuzefx dedi: Peki maksimum kaç dakika sürer. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızına göre değişir ben tahminen 2 saatte atmıştım. çok basit zaten
tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #10 ay1kan dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben tahminen 2 saatte atmıştım. çok basit zaten Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Yapamadım ve bilgisayardaki her şey sıfırlandı ne yapmalıyım eski bios Flashın adı gözükmüyor Son düzenleme: 9 Aralık 2023
ay1kan dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben tahminen 2 saatte atmıştım. çok basit zaten Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Yapamadım ve bilgisayardaki her şey sıfırlandı ne yapmalıyım eski bios Flashın adı gözükmüyor