Orcun61 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 640 Yer İstanbul/Kocaeli 28 Nisan 2017 #11 Yükseltme falan sayılmıyorsa 2015 yılında satın aldığım m2 ssd'ye attığım formatla aynen devam ediyorum. Düzenli bakımını yaptığım için şimdilik bir sıkıntısını görmedim.
Yükseltme falan sayılmıyorsa 2015 yılında satın aldığım m2 ssd'ye attığım formatla aynen devam ediyorum. Düzenli bakımını yaptığım için şimdilik bir sıkıntısını görmedim.
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #12 Bilgisayarımda KasperSky 2017 İnternet Security var. Crack veya kaçak hiçbir şey yok. O zaman gerekmedikçe atmama gerek yok.
Bilgisayarımda KasperSky 2017 İnternet Security var. Crack veya kaçak hiçbir şey yok. O zaman gerekmedikçe atmama gerek yok.
Erkan Şahin Megapat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Müşavir Yardımcısı 5 Mayıs 2017 #13 DemirNeT dedi: Format bilgisayarınızın belleklerinden yer, fazla format atarsan erken yıpranır. Virüs girmedikçe kesinlikle format atmayın derim. Genişletmek için tıkla... Belleklerinden yer derken ne demek istediniz acaba? İlk defa duyuyorum böyle birşey bununla ilgili bir kaynak varmıdır merak ettim açıkcası.
DemirNeT dedi: Format bilgisayarınızın belleklerinden yer, fazla format atarsan erken yıpranır. Virüs girmedikçe kesinlikle format atmayın derim. Genişletmek için tıkla... Belleklerinden yer derken ne demek istediniz acaba? İlk defa duyuyorum böyle birşey bununla ilgili bir kaynak varmıdır merak ettim açıkcası.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.698 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #14 27 Ocak 2016'da ilk yüklememden beri kullanıyorum, kendinizi şartlamayın format atayım zamanı gelmiş diye. Sistem saçmalarsa atarsınız.
27 Ocak 2016'da ilk yüklememden beri kullanıyorum, kendinizi şartlamayın format atayım zamanı gelmiş diye. Sistem saçmalarsa atarsınız.
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #15 Tamam, herkese teşekkürler.