Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #11 Axee dedi: Nasıl oluyor da moderatör bu konuyu onaylıyor anlamıyorum. Ben virgül koymayı unutunca ban yiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben geçen ciddi olmayan bir konuda mizah yaptığım için ban yedim burası Technopat Sosyal normaldir. Bu arada resim gözükmüyor.
Axee dedi: Nasıl oluyor da moderatör bu konuyu onaylıyor anlamıyorum. Ben virgül koymayı unutunca ban yiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben geçen ciddi olmayan bir konuda mizah yaptığım için ban yedim burası Technopat Sosyal normaldir. Bu arada resim gözükmüyor.
Okay many Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #12 PustiPowerV2 dedi: Steam'den dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Efendim Steam'da indirmedim ki oyunu; saglamindir'den indirdim. Erdem32146 dedi: Ben geçen ciddi olmayan bir konuda mizah yaptığım için ban yedim burası Technopat Sosyal normaldir. Bu arada resim gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sorunuma cozum bulacak misin kardeşim? Adı üstünde, forum.
PustiPowerV2 dedi: Steam'den dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Efendim Steam'da indirmedim ki oyunu; saglamindir'den indirdim. Erdem32146 dedi: Ben geçen ciddi olmayan bir konuda mizah yaptığım için ban yedim burası Technopat Sosyal normaldir. Bu arada resim gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sorunuma cozum bulacak misin kardeşim? Adı üstünde, forum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 20 Ocak 2021 #13 Okay many dedi: Efenim Steam'den indirmedim ki oyunu; sağlamindirden indirdim Sorunuma çözüm bulacak misin kardeşim? Adı üstünde forum. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal olarak korsan içeriğe destek vermiyoruz.
Okay many dedi: Efenim Steam'den indirmedim ki oyunu; sağlamindirden indirdim Sorunuma çözüm bulacak misin kardeşim? Adı üstünde forum. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal olarak korsan içeriğe destek vermiyoruz.