Bilgisayara örümcek girdi

Nerede olursa olsun şunu yap sistemin kaldırdı en yüksek oyunu aç Ultra'ya getir Afterburner kökle arkada Google'dan 5 sekme aç oynamaya çalış ölür gider hocam.
Nerede olursa olsun şunu yap sistemin kaldırdı en yüksek oyunu aç Ultra'ya getir Afterburner kökle arkada Google'dan 5 sekme aç oynamaya çalış ölür gider hocam.

ya da fan Control indirip fan hızını Max yapın.

Merhaba, bugün film izlerken örümcek gördüm kasanın içine girdi büyüktü bayağı ve artık kasaya dokunmaktan korkuyorum o yüzden PC'ye oturamıyorum hiç. Ne yapabilirim bu örümceği cayır cayır yakmak için? Stres testi gibi bir şey olur mu?

Anneni çağır ve o ultiyi kullansın Anne terliğinin yenemiyceği bir şey yoktur

Merhaba, bugün film izlerken örümcek gördüm kasanın içine girdi büyüktü bayağı ve artık kasaya dokunmaktan korkuyorum o yüzden PC'ye oturamıyorum hiç. Ne yapabilirim bu örümceği cayır cayır yakmak için? Stres testi gibi bir şey olur mu?

Hocam ilk önce Minecraft indirin TNT dünyasını oluşturun ve bir çakmak alın ve yakın onu sonra bilgiseyardan uzaklaşın eh tabii minik örümcek saniyeler içinde allahına kavuşacaktır nihayet umarım sorun çözülmüştür

Not: Yok yok bilgiseyarınıza bir şey olmaz merak etmeyin :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı