Bilgisayara PS3 kolu kablolu bağlanabilir mi?

Hockenheim

Hectopat
Elimde çakma PS3 kolu var. İnternetten satın aldım bunu PC'ye kablolu şekilde bağlayıp oyunlar oynayabilir miyim? Oynayabilirsem oyun öneriniz var mı?

Bağlanmıyor diye biliyorum bende de PS3 kolu vardı ve bilgisayara bağlanmıyordu.

internette PS 3 kolunu Xbox 360 kolu gibi gösterme gibi işlemler yapıyolar bir video var mı elinizde bende deneyeyim.

Elimde çakma PS3 kolu var. İnternetten satın aldım bunu PC'ye kablolu şekilde bağlayıp oyunlar oynayabilir miyim? Oynayabilirsem oyun öneriniz var mı?

Sistemini bilmiyorum fakat PES 2013 oynuyabilirsin eğer sistemin iyiyse son serilerden alabilirsin

Evet driver yüklemeniz gerekiyor ve PS kolları Xbox koluymuş gibi kullanmanız gerekiyor eFootball 2022 dışında standart tuşlar.
Oyun önerim ise Stray kediyi kontrol ettiğiniz 1 saat önce bitirdim GoW sonra gerçekten tatmin eden oyunlardan biriydi. Benim için.
Ben bu yazılımı kullanıyorum kolu çalıştıyor.

Bu koldaki tuş kombinasyonuna göre oynaman gerekiyor oyunları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yaşça küçükken babam oynamam için çoğu hafta sonu ofislerindeki PS3'ü eve getirirdi, zaman geçtikçe konsol bozulmaya başladı o aralar daha yeni bilgisayar almıştım tabi alır almaz PES yükledim klavye ile oynayamadığım için PS3'ün kolunu bağlamak istedim üstüne yazılımlar bile indirdim ancak başaramadım ilk sanal hüsranlarımdan biriydi

Bu arada Rampage'in güzel gamepadleri var, ancak ben aldıktan sonra baya zam gelmiştir büyük ihtimalle ama baya iş görüyor gamepad alacaksanız düşünülebilir.

Bağlanıyor ScpToolkit üzerinden 2-3 yıldır PS 3 kolumla her oyunu oynuyorum uygulama PS 3 kolunu Xbox kolu gibi gösteriyor bu sayede her oyunu oynayabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…