RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ihtayacın yoksa Bluetooth'u kapalı tut hep.
RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ihtayacın yoksa Bluetooth'u kapalı tut hep.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Tungu dedi: Bluetooth ihtayacın yoksa Bluetooth'u kapalı tut hep. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bağlıyorum mecburen. Başka çözüm yolu var mı?
Tungu dedi: Bluetooth ihtayacın yoksa Bluetooth'u kapalı tut hep. Genişletmek için tıkla... Kulaklık bağlıyorum mecburen. Başka çözüm yolu var mı?
699215 Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 356 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Engellenmiyor mu? Kara lıste felan.
RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Engellenmiyor mu? Kara lıste felan.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 RUWO dedi: Kulaklık bağlıyorum mecburen. Başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bence kulaklığınızın jack girişi ve kablosu varsa normal bilgisayara bağlayın derim. Bluetooth pili sömürür.
RUWO dedi: Kulaklık bağlıyorum mecburen. Başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bence kulaklığınızın jack girişi ve kablosu varsa normal bilgisayara bağlayın derim. Bluetooth pili sömürür.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #6 699215 dedi: Engellenmiyor mu? Kara lıste falan. Genişletmek için tıkla... Bende onu sormak için açtım konuyu.
699215 dedi: Engellenmiyor mu? Kara lıste falan. Genişletmek için tıkla... Bende onu sormak için açtım konuyu.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 699215 dedi: Engellenmiyor mu? Kara lıste falan. Genişletmek için tıkla... Ben engellenmiyor diye biliyorum.
699215 dedi: Engellenmiyor mu? Kara lıste falan. Genişletmek için tıkla... Ben engellenmiyor diye biliyorum.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #8 Tungu dedi: Bence kulaklığınızın jack girişi ve kablosu varsa normal bilgisayara bağlayın derim. Bluetooth pili sömürür. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı pilde kullanmıyorum haliyle pil sıkıntım yok. Kulaklığımda da hiçbir kablo yok.
Tungu dedi: Bence kulaklığınızın jack girişi ve kablosu varsa normal bilgisayara bağlayın derim. Bluetooth pili sömürür. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı pilde kullanmıyorum haliyle pil sıkıntım yok. Kulaklığımda da hiçbir kablo yok.
699215 Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 356 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #9 RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcısını bulup dövün.
RUWO dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Redmi adlı bir saat sürekli bağlanmaya çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcısını bulup dövün.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #10 699215 dedi: Kullanıcısını bulup dövün. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de kim olduğunu bulamadım. Ne gibi riskler barındırır bu.
699215 dedi: Kullanıcısını bulup dövün. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de kim olduğunu bulamadım. Ne gibi riskler barındırır bu.