Ali bayrak11
Decapat
Daha fazla
MEmu play ile emülatörden Wild Rift oynamak istiyordum önceden girebiliyordum ama bayağı zaman sonra giremiyorum oyuna girerken üstte root ile ilgili yazı çıkıyor fakat tıklayınca yok oluyor ve oyuna girince giriş yapma kısmında herhangi bir giriş seçeneğine Riot, Facebook, Google gibi tıklayınca oyundan atıyor ve Wild Rift durduruldu hatası alıyorum bunu LDPlayer de de denedim fakat yine aynı sorun giriş yapmaya tıklayınca atıyor MEmu'da root modunu açmış olmama rağmende aynı sorunu aldım (ASUS ROG 5 ve Samsung Galaxy Note10+ da da denedim) muhtemelen laptopuma root gerekli ya da başka bir şey gerekli olabilir ben root gitti herhalde diye düşünüyorum herhangi bir yerde de bilgisayara root nasıl atılır göremedim bu sorunu bilenler yardımcı olabilir mi sorun rootta ya da başka bir şeyde olduğunu bilenler varsa yardım olabilir misiniz?
Bilgisayarım Lenovo Z500 eski laptop.
Windows 8.1 Pro.
64 Bit işletim sistemi.
Sistem özellikleri.
GT740M 2 GB ekran kartı.
Intel i5-3230M 4 çekirdekli işlemci (3 olarak görünüyor 1 çekirdek nere gitti bilmiyorum format atınca düzeliyor ama)
8 GB RAM.
Kioxia Exceria 480GB SSD 90GB boş yer var.
MEmu'da çoğu oyunu oynatıyor ve Wild Rift'in ilk geldiğimizde alıştırma yerini de donmadan oynatıyor fakat giriş yapmaya çalışınca ve sağdaki sorun giderme yerine tıklayınca da atıyor yardım edebilirseniz sevinirim.
Bilgisayarım Lenovo Z500 eski laptop.
Windows 8.1 Pro.
64 Bit işletim sistemi.
Sistem özellikleri.
GT740M 2 GB ekran kartı.
Intel i5-3230M 4 çekirdekli işlemci (3 olarak görünüyor 1 çekirdek nere gitti bilmiyorum format atınca düzeliyor ama)
8 GB RAM.
Kioxia Exceria 480GB SSD 90GB boş yer var.
MEmu'da çoğu oyunu oynatıyor ve Wild Rift'in ilk geldiğimizde alıştırma yerini de donmadan oynatıyor fakat giriş yapmaya çalışınca ve sağdaki sorun giderme yerine tıklayınca da atıyor yardım edebilirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: