arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #11 Önümüzdeki sene bu paraya Pentium 4 toplayacağız gibi. Bence şimdiden satın alın.
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #12 Esperoja dedi: 6500 TL'ye aldığınızı o zaman 9000 civarına alırsınız, dolar git gide rekorlar kırıyor zaten daha doğrusu Türk Lirası değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten birikimim altın üzerinden o yüzden biraz rahatım sağolun yazdıklarınız için. Kokona Shiki dedi: Seneye toplarım derseniz pişman olursunuz ve toplamanız zor olur ya şimdi toplayın ya da asla. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum korkuyorum o konuda ama sınava çalışmama gibi bir durumum var.
Esperoja dedi: 6500 TL'ye aldığınızı o zaman 9000 civarına alırsınız, dolar git gide rekorlar kırıyor zaten daha doğrusu Türk Lirası değer kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten birikimim altın üzerinden o yüzden biraz rahatım sağolun yazdıklarınız için. Kokona Shiki dedi: Seneye toplarım derseniz pişman olursunuz ve toplamanız zor olur ya şimdi toplayın ya da asla. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum korkuyorum o konuda ama sınava çalışmama gibi bir durumum var.