J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.337 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Yukarıda da gördüğünüz gibi anakartımın ses kartı çalışmıyor, yeni ses kartı alacağım. Öndeki jak portları devre dışı kalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Yukarıda da gördüğünüz gibi anakartımın ses kartı çalışmıyor, yeni ses kartı alacağım. Öndeki jak portları devre dışı kalır mı?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.696 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 Jezo dedi: Yukarıda da gördüğünüz gibi anakartımın ses kartı çalışmıyor, yeni ses kartı alacağım. Öndeki jak portları devre dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ses kartı alıp eskisiyle değiştirildiğinde çalışacağını düşünüyorum. Muhtemelen çalışır.
Jezo dedi: Yukarıda da gördüğünüz gibi anakartımın ses kartı çalışmıyor, yeni ses kartı alacağım. Öndeki jak portları devre dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ses kartı alıp eskisiyle değiştirildiğinde çalışacağını düşünüyorum. Muhtemelen çalışır.
barancavindar Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 ahmttrn60 dedi: Uyumlu ses kartı alıp eskisiyle değiştirildiğinde çalışacağını düşünüyorum. Muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen arkadaş doğru söylüyor kendimden biliyorum benimde bozulmuştu uyumsuzluk olmamıştı.
ahmttrn60 dedi: Uyumlu ses kartı alıp eskisiyle değiştirildiğinde çalışacağını düşünüyorum. Muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen arkadaş doğru söylüyor kendimden biliyorum benimde bozulmuştu uyumsuzluk olmamıştı.