Bilgisayara sıgara kokusu zarar verir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarınızın ciğerlerine bir röntgen çektirin bence. Ne olur ne olmaz.

Şaka bir yana bilgisayarı geç kendi sağlığını düşün.

Kendine zarar vermesini dert edeceğine bilgisayarını düşünüyorsun... Tabii haklısın bir yerde

Ama arkadaşlar şey olma ihtimali var mı 2 oda ötede içiyor sıgara ve kapı açık kapıdan sıgara dumanı çıkıp odama gelebilir mi? Ve adam odamada geliyor ama elinde sıgara yok normal geliyor ama içtiği sıgara dumanı üstünde kalıp yani sıgara dumanı üstünde dolaşıyorsa benim odama gelince zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lanet olsun böyle hayat şartlarına. Adam kendi sağlığından önce bilgisayarı düşünüyor. Deprem zamanında da insanlar canını hiçe sayıp evlerindeki bilgisayarı filan çıkartıyordu.

Kardeşim yani kaç yaşındasın anlayamadım sigara nasıl bir zarar verebilir ekran kartıyla içip fan ile atacağını falan mı düşünüyorsun ? En fazla sararır arkadaşların dediği gibi oda çok uzun sürede.

Elinde sigarayla gelmiyorsa en fazla koku yayar o bile zor git bir oda kokusu sık tamamdır.

Yok zarar vermez.

Tamam ama internette araştırdım tozlanma yapar dediler eğer temizlenmez ise işlemcinin fln orjinalliği gider dediler bir süre sonra tozlar temizlenmez hala gelir dediler.

Ve

bende sıgara kokusu üstümüze siniyor ama hani sıgara dumanı adamın üstünde kalıp odama gelince benim bilgisayarıma girebilirmi? ve odaların kapısı açık 2 oda ötede sıgara içiyor ordan sıgara dumanı çıkıp odama gelebilrimi peki?

Eve üflüyor sıgarayı*

Ama sıgara dumanı adamın üstüne kalmaz veya kapıdan çıkıp odaya gelemez değil mi?

Bir şey olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…