Bilgisayara sızmış olabilirler mi?

Yusuf190700

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam uyumadan önce bilgisayarımı kapatmayı unuttum ve ben bu sabah uyandığımda bilgisayara saat 9'da konum değişikliliği nedeniyle yeni bir saat dilimi diye bildirim geldi. Birkaç tane daha vardı onlarda da bilmediğim ülkeler yazıyordu. Hacklenmiş veya RAT yemiş olabilir miyim?
RAT yemiş isem bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir şey indirmiş miydin o süreçte?

İnternetten indirdiğim dosyalar var ama onları da anti virüsle tarattım ve güvenilir yerlerden indirdim.

Büyük ihtimalle bütün kimlik bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini ele geçirdiler. Artık şu saatten sonra ne yapsan boş.

Kimlik bilgilerim bilgisayarda kayıtlı değil ve kredi kartı bilgilerimde kayıtlı olmadığı için sıkıntı görmüyorum sadece Steam Epic hesaplarıma bir şey olur diye korkuyorum ama o hesaplarımdada 2 aşamalı doğrulama var.

Benzer anı bana da olmuştu. Rootkit ben aktif değilken aktifleşmişti. Avast vardı neyse ki. Kaç yıl önce ki olay ama.
Dün akşam uyumadan önce bilgisayarımı kapatmayı unuttum ve ben bu sabah uyandığımda bilgisayara saat 9'da konum değişikliliği nedeniyle yeni bir saat dilimi diye bildirim geldi. Birkaç tane daha vardı onlarda da bilmediğim ülkeler yazıyordu. Hacklenmiş veya RAT yemiş olabilir miyim?
RAT yemiş isem bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı