Elimde kendisine şüpheli yaklaştığı bir flaş var, biriyle ortak kullanıyorduk ama ben ona dosyaları bulut üzerinden gönderiyordum o da flaşa atıyordu. Flaş fiziksel olarak yaklaşık 4-5 yıldır karşı tarafta. Şu an kendime ait olan dosyaları araya herhangi bir bulut servisi, aracı vs. olmadan direkt olarak kendi bilgisayarıma aktarmam gerek. Ama ikimize ait dosyalar da içinde olduğundan karşı tarafın yüzünden flaşın virüslü olup olmaması konusunda tereddütteyim.
Benim aklıma bilgisayarı güvenli modda başlatıp işimi hallettikten sonra flaşı çıkarıp ardından bilgisayarı normal bir şekilde açmak, ama yine de içimde bir korku var.
Ya da B planı olarak herhangi bir Linux dağıtımı flaşa yazdırıp, bilgisayara yüklemeden canlı modda kullanırken aktarımı yapmak geldi aklıma.
Nasıl işin içinden sıyrılabilirim? Önerilerinizi ve bildiğiniz teknikleri dinlemek istiyorum.
Benim aklıma bilgisayarı güvenli modda başlatıp işimi hallettikten sonra flaşı çıkarıp ardından bilgisayarı normal bir şekilde açmak, ama yine de içimde bir korku var.
Ya da B planı olarak herhangi bir Linux dağıtımı flaşa yazdırıp, bilgisayara yüklemeden canlı modda kullanırken aktarımı yapmak geldi aklıma.
Nasıl işin içinden sıyrılabilirim? Önerilerinizi ve bildiğiniz teknikleri dinlemek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: