alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 Kerpeten dedi: Hayır farklı bilgisayarlar ve farklı kasalardalar ve aynı anda kullanmadım ikisini de. Genişletmek için tıkla... Kullanırken ayağınıza terlik giyinip kullanın bakalım yine olacak mı?
Kerpeten dedi: Hayır farklı bilgisayarlar ve farklı kasalardalar ve aynı anda kullanmadım ikisini de. Genişletmek için tıkla... Kullanırken ayağınıza terlik giyinip kullanın bakalım yine olacak mı?
Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 527 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #12 KutsalMayonez dedi: Dokunmasan? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıktan da çarpıyor kafama bişey olur diye korkuyorum. alpermen dedi: Kullanırken ayağınıza terlik giyinip kullanın bakalım yine olacak mı? Genişletmek için tıkla... Zaten terlik giyorum.
KutsalMayonez dedi: Dokunmasan? Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıktan da çarpıyor kafama bişey olur diye korkuyorum. alpermen dedi: Kullanırken ayağınıza terlik giyinip kullanın bakalım yine olacak mı? Genişletmek için tıkla... Zaten terlik giyorum.
KutsalMayonez Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #13 Kerpeten dedi: Hocam kulaklıktan da çarpıyor kafama bişey olur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o elektrikten birşey olmaz, benim eski pcde de sürekli ufak ufak çarpardı beni.
Kerpeten dedi: Hocam kulaklıktan da çarpıyor kafama bişey olur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o elektrikten birşey olmaz, benim eski pcde de sürekli ufak ufak çarpardı beni.
Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 527 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #14 KutsalMayonez dedi: Hocam o elektrikten birşey olmaz, benim eski pcde de sürekli ufak ufak çarpardı beni. Genişletmek için tıkla... Kafama çarparsa bir şey olmaz mı çünkü hemen sol kulağımda bir elektrik oluyor. @Yeni Teknik Sembol hocam bir bakar mısın?
KutsalMayonez dedi: Hocam o elektrikten birşey olmaz, benim eski pcde de sürekli ufak ufak çarpardı beni. Genişletmek için tıkla... Kafama çarparsa bir şey olmaz mı çünkü hemen sol kulağımda bir elektrik oluyor. @Yeni Teknik Sembol hocam bir bakar mısın?