Bilgisayara tekrar tekrar virüs bulaşıyor

Daha fazla  
Bilgisayarımda Bitcoin virüsü ve birkaç farklı virüs çıkmıştı Malwarebytes ile bunları temizledim. Ama artık her hafta bu virüsleri tekrar bilgisayarımda görüyorum Malwarebytes ile temizlesemde her 1-2 haftada bir tekrar neredeyse aynı virüsler bulaşıyor. Ağa bulaşan bir virüs olduğunu düşünüyorum. Bunların nasıl işlediğini/Nasıl kurtulabiliceğimi bilmiyorum.

Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda Bitcoin virüsü ve birkaç farklı virüs çıkmıştı Malwarebytes ile bunları temizledim. Ama artık her hafta bu virüsleri tekrar bilgisayarımda görüyorum Malwarebytes ile temizlesemde her 1-2 haftada bir tekrar neredeyse aynı virüsler bulaşıyor. Ağa bulaşan bir virüs olduğunu düşünüyorum. Bunların nasıl işlediğini/Nasıl kurtulabiliceğimi bilmiyorum.

Önerim, Temiz bir kurulum yapmanızdan yana. Orijinal ürünler dışında kullandığınız yazılımlardan uygulamalardan bulaşıyor olabilir.

Evdeki diğer cihazlar üzerinden veya Tarayıcınız üzerinden bulaşıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı