Bilgisayara trojan bulaştı ve hesaplarım çalındı

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD
Merhaba arkadaşlar Discord'tan bir grup adam GTA 5'te otomatik para kazanma botu olduğunu söyledi ve beni kandırdı. Bu yüzden BAT dosyasını açtım fakat hiçbir şey olmadı. Daha sonrası ise dosyayı silemedim, erişim engeli yedim dosyaya. Sonrasında bu adamlar benim Google ve Steam hesaplarıma girdi. Steam profilimi Atatürk'e hakaret edici şeyler koydular. Steam hesabımı alamıyorum çünkü Google onların elinde. Ne yapmalıyım format atmakta istemiyorum tam erişimi kaybederim diye.

Ben olsam gururumu hiçe sayıp adamlara yalvarırdım, hesaplarımı vermeleri için.

Ben olsam gururumu hiçe sayıp adamlara yalvarırdım, hesaplarımı vermeleri için.

Adamlara ulaşamıyorum her yerden engellediler Discord'da. Steam hesabımda Atatürk'e hakaret niteliğinde şeyler paylaşıyorlar. Bir grup çocuk bunu yapan.

Bir USB belleğe Kaspersky Rescue Disk yazdır bilgisayarına erişimleri varsa ve bunu engelliyorlarsa başka bir bilgisayar kullanarak yap bu işlemleri. Sonra bu rescue disk yazdırdığın bellekten bilgisayarı boot et virüsleri bulsun ve sil. Bilgisayarı açtığında yüksek ihtimalle bilgisayarından çıkmış olurlar. Google hesabının şifresini değiştirmişler mi?

İlk 2 hesabımı aldım, 3. hesabıma giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-MBAM, NPE, AVG, KVRT, Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama gerçekleşir.
2-Bu seferde verdiğim araçlarla interneti kesip tam tarama gerçekleştir.
3-Virüssüz bir cihazdan tüm şifrelerini değiştir ve 2 adımlı doğrulamayı tüm hesaplarında aktif et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…