Bilgisayara trojan bulaştı ve tüm hesaplarımın e-postası değişti

RAT yemiş olabilirsiniz ağınıza sızmış olabilir Kaspersky'la kimlerin ağına bağlandığına bakın.

Hesapta 2AD açın ve şifrelerinizi değiştirin.

Karakurt discord kullanıcı adını ve etiketini yazar mısın bende aynı sorunu yaşıyorum hatta seninkiyle bire bir sorunu çözduysen iletişime gecebilir misin lütfen.

Sorunu çözdüm. Discord'a destek talebi açtım ve tokenemi değiştiler.
benimde bilgisayarıma trojan bulaştı yardım almak istiyorum senden discord kullanıcı adını ve etiketini yazabilir misin lütfen.
Karakurt benimde pc me trojan bulaştı senden yardım almak istiyorum discord kullanıcı adını ve etiketini yazabilir misin acil lütfen senden yardım almak istiyorum.
kanka benimde pc me trojan bulaştı discord kullanıcı adını ve etiketini yazar mısın senden yardım almak istiyorum.

Son düzenleme:
Söylediğim gibi destek açarsan çözerler sorununu.

Söylediğim gibi destek açarsan çözerler sorununu.
çalınan tek hesabım discord değil Instagram hesabım da mesela 100 kişiyi takip ediyordum 500 oldu birden sonra youtube hesabımdan saçma sapan videolar paylaşılıyordu ve abimin google hesabına bağlı bir kredi kartından abimden habersiz 200 tl alışveriş yapıldı kartı kapattık ama başka sorunların olmasını istemiyorum bende ilk başta senin gibi Kaspersky ve malwarebytes programlarından tam virüs taraması yaptım güya virüsleri sildi ama sorunlar devam ediyordu acaba virüs internet ağına sızmış olabilirmi onu bilmem ama abim bugün şehirden ayrıldı üniversite için başka bir yere gitti üniversitenin yurdundaki internete bağlanırsa sorun çözülür mü yoksa internet için başka taramalar yapmak zorunda mı.
Bu arada discord kullanıcı adını ve etiketini istememin sebebi daha hızlı bir şekilde sen ile iletişim kurabilmek.

Ben bilgisayara ve modeme format attım son çare olarak. Sonra Facebook gibi yerlerin destek yerlerine yazdım. Hepsinin e-posta ve şifresini değiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…