NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.789 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 29 Temmuz 2023 #1 Bilgisayara trojan bulaştı, bu sayfadan kaldır yapıyorum ama silinmiyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm LEGENDEGOİST 29 Temmuz 2023 NorinRadd dedi: Karantinaya aldım şimdi nereden kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... İtems tıklayıp quartined tıklayıp silin.
NorinRadd dedi: Karantinaya aldım şimdi nereden kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... İtems tıklayıp quartined tıklayıp silin.
KS KS NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.789 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 29 Temmuz 2023 #31 LEGENDEGOİST dedi: Kendim kullanıyorum Kaspersky ben memnunum. PC sağlamsa ikisini de bulundurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FPS olarak sıkıntım yok. Galiba ikisini de kullanacağım ama açık bırakmayacağım. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Kendim kullanıyorum Kaspersky ben memnunum. PC sağlamsa ikisini de bulundurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FPS olarak sıkıntım yok. Galiba ikisini de kullanacağım ama açık bırakmayacağım.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Temmuz 2023 #32 NorinRadd dedi: FPS olarak sıkıntım yok. Galiba ikisini de kullanacağım ama açık bırakmayacağım. Genişletmek için tıkla... Arkada en az biri çalışsın. Artı 0 Eksi
NorinRadd dedi: FPS olarak sıkıntım yok. Galiba ikisini de kullanacağım ama açık bırakmayacağım. Genişletmek için tıkla... Arkada en az biri çalışsın.