Bilgisayara trojan bulaştı

• Konuyu başlatan Akbal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 511

Akbal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar abim beni dinlemediği için PES 2013'ten trojan bulaştığını düşünüyorum. VirusTotal'da tarattım 18 Anti-Virüs tespit etti. Norton'la tam tarama yapıyorum yeterli mi? İçinde bir sürü oyun var format atmak istemiyorum. Korsana asla destek vermeyin abim gibi fare kapanına düşmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Norton iyi bir adım hocam ama ek olarak Malwarebytes veya Kaspersky ile de tarama yap. Şüpheli dosyaları sil, yedek al ve güncellemeleri kontrol et.

Hocam Ağustos ayında bana bulaştı gerçekten sıkıntılı olabiliyor. Bulaştığına eminseniz tüm şifrelerinizi değiştirmenizi öneririm. Bana kalırsa format atmanızı öneririm ama tabii ki size kalmış.

Merhaba arkadaşlar abim beni dinlemediği için PES 2013'ten trojan bulaştığını düşünüyorum. VirusTotal'da tarattım 18 Anti-Virüs tespit etti. Norton'la tam tarama yapıyorum yeterli mi? İçinde bir sürü oyun var format atmak istemiyorum. Korsana asla destek vermeyin abim gibi fare kapanına düşmeyin.

Kaspersky free indirin ve tam tarama yapın. Kaspersky sayesinde onlarca trojan sildim.

Abinin cahilliği, çıkan ilk sitelerden indirdiyse %99 virüslü olur zaten.

Yok önceden de çok program indirdiği için virüs çıksa bile bir şey olmaz kafasında özellikle 2015ten beri hiçbir şey olmaması şaşırttı. Diyor ki bir şey olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı