Merhaba, öncelikle bundan birkaç gün öncesine kadar YouTube'da gezinirken bir yavaşlama fark ettim. Sayfa geç açılıyor, video iki de bir donuyor gezilmiyordu ama diğer sitelerde gezdiğim zaman bir sıkıntı yoktu ardından Valoran'ta gireyim dedim cünkü ben bu virüs olayını daha önce yaşadım. Önce bilgisayar yavaşlar sonrasında oyundaki FPS'iniz ciddi oranda düşer. Bu yüzden bir Valoran'ta gireyim dedim. Girdiğimde 190-200 arası olan FPS'im 120'ye kadar düşmüştü. Hemen Windows güvenlikten tam tarama yaptım yaklaşık 1 saat falan sürdü ve hiçbir şey bulamadı. Bir sonraki gün artık bütün sitelerde kasıyordu. Technopat'tan antivirüs araştırayım dedim. Neredeyse herkes Kaspersky'i çok öneriyordu. Hemen indirdim hızlı bir tarama yapayım dedim. Hızlı taramaya bastım birkaç saniye sonra Kaspersky'den sağ alttan trojan uyarısı geldi bilgisayarımda trojan varmış. Bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi. Bir yandan arkada hızlı tarama dönüyordu hızlı taramayı iptal ettim yeniden başlattım PC'yi. Açıldığında yine bir tam tarama yaptım. Toplamda 3 tane trojan buldu. Bir tane de virüs gibi bir şey buldu. O dediğim virüs gibi şey sağ alttan geldi. Virüsün kendisi bir de açıklama vardı şey diyordu. Bu virüs sizin bilgisayarınızda izinsiz bir şekilde maining yapmasını sağlar dedi. Sil e bastım PC nizi yeniden başlatmanız gerekiyor dedi. Tamam dedim. Saat te gecenin 3'ü falan sonrasın da herhalde sildirip PC'yi kapamıştım. Sabah kaltığımda işte şu an YouTube'daki ve diğer sekmelerde de yavaşlık kalkmıstı. Sonrasında yine bir tam tarama yapayım dedim bir şey bulunmadı. Sonrasında bir Valorant gireyim dedim FPS'im eski haline dönmüstü. Benim sorduğum şey daha fazla bir şey yapmama gerek var mı yani daha iyi bir antivirüsten taratmama gerek var mı? Gerçi Kaspersky'de en iyisi galiba.