Bilgisayara trojan girdi

0nlyYigit

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce bilgisayarima trojan girdi. Girdigini zaten Windows Defender da gösterdi sonra Kaspersky indirip virüsü kaldırdım ve bilgisayarımı yerel yuklemeyle sifirladim. Fakat dün ve bugün Spotify Hotmail ve Ubisoft hesabıma girmeyi denemişler. Ubisoft hesabım çalındı Spotify'i kurtardım Hotmail'e giremediler. Başka hesaplarimda çalınır mi ne yapmaliyim?

Bilgisayarını HitmanPro ile taratıp modemine reset atmanı öneririm.

Tüm hesapların şifresini değiştir, eğer kredi kartının bilgilerinin falan da çalınabileceğinden şüpheleniyorsan bankayı ara iptal ettirip yenisini iste.

Zaten bilgisayarı sıfırlamayı bırakın çöpe atsanız da hesaplara sızmaya devam edecekler. Çünkü onlara hesap bilgilerin çoktan gitmiş. Geçmiş olsun. Aynısını 3 yıl önce yaşamıştım. Bütün hesaplarımı teker teker çalmaya çalışmışlardı. 1-2 tanesi hariç hepsini kurtardım. Bunları yaparken de sürekli değişik değişik e postalar attılar e posta hesaplarıma. Neymiş malum siteden virüs yemişsiniz bitcoin hesaplarına bilmem kaç bitcoin atmazsam heryere yayacaklarmış vs. Bu e-posta atıp çalmalara çalışma çabası 2 yıl sürdü. Sonunda pes ettiler sanırım artık hiçbir şey gelmiyor.

Arkadaşlar sifrelerimi kesin değiştireceğim de sizce komple mail adresi degismeli miyim?

Mail adresimi de degistireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…