memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 0nlyYigit dedi: Mobil veri kullaniyordum telefonuma falan bulasmis midir? Genişletmek için tıkla... Evet şebekenizden girip yayılmıştır (!)
0nlyYigit dedi: Mobil veri kullaniyordum telefonuma falan bulasmis midir? Genişletmek için tıkla... Evet şebekenizden girip yayılmıştır (!)
0 0nlyYigit Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #12 Kayra342727 dedi: Yok o kadar değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir?
Kayra342727 dedi: Yok o kadar değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir?
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #13 0nlyYigit dedi: Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimal ordadır genelde Google şifre yöneticisindeki hesapları alıyor diye biliyorum
0nlyYigit dedi: Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimal ordadır genelde Google şifre yöneticisindeki hesapları alıyor diye biliyorum
0 0nlyYigit Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #14 memcathzr dedi: Evet büyük ihtimal oradadır genelde Google şifre yöneticisindeki hesapları alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki nasilsa microsoftuda almislar ama giremediler henuz.
memcathzr dedi: Evet büyük ihtimal oradadır genelde Google şifre yöneticisindeki hesapları alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki nasilsa microsoftuda almislar ama giremediler henuz.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.612 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 16 Temmuz 2025 #15 0nlyYigit dedi: Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir? Genişletmek için tıkla... Evet şifreleri çekmişlerdir google şifreni diğer şüphelendiğin hesapların şifrelerini değiştir tabi formatta at.
0nlyYigit dedi: Hocam peki şu an butun hesap bilgilerim onlarda midir? Genişletmek için tıkla... Evet şifreleri çekmişlerdir google şifreni diğer şüphelendiğin hesapların şifrelerini değiştir tabi formatta at.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #16 0nlyYigit dedi: Arkadaşlar sifrelerimi kesin değiştireceğim de sizce komple mail adresi degismeli miyim? Mail adresimi de degistireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok. Sadece mail için ekstra güvenlik sağlasan yeterli.
0nlyYigit dedi: Arkadaşlar sifrelerimi kesin değiştireceğim de sizce komple mail adresi degismeli miyim? Mail adresimi de degistireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok. Sadece mail için ekstra güvenlik sağlasan yeterli.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #17 Yuuki dedi: Hayır gerek yok. Sadece mail için ekstra güvenlik sağlasan yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet fakat bence garanti olması için hesapların yeni e postaya bağlanması garanti olur. Ben böyle yaptım.
Yuuki dedi: Hayır gerek yok. Sadece mail için ekstra güvenlik sağlasan yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet fakat bence garanti olması için hesapların yeni e postaya bağlanması garanti olur. Ben böyle yaptım.