Bilgisayara "Trojan.Win32.Gen" bulaştı

Erdo2525

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
1.789
Makaleler
3
Çözümler
5
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba! Sürekli Kaspersky'den "engellendi" uyarısı alıyorum. Raporları kontrol ettiğimde ise Trojan.Win32.Genautorunschedulertaskrun. B ve trojan. Multi. Genautoruntask. B virüslerinin engellediğini gördüm ve virüslerde temizlenemez olduğu yazıyor. Virüsleri nasıl temizleyeceğim konusunda yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • 1654890557691.png
    1654890557691.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba! Sürekli Kaspersky'den "engellendi" uyarısı alıyorum. Raporları kontrol ettiğimde ise trojan. Win32.genautorunschedulertaskrun. B ve trojan. Multi. Genautoruntask. B virüslerinin engellediğini gördüm ve virüslerde temizlenemez olduğu yazıyor. Virüsleri nasıl temizleyeceğim konusunda yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Kaskpersky ve Malwarebytes'le bir tam tarama yapın.

Bu kötü amaçlı yazılım, kötü amaçlı uygulamaları otomatik olarak başlatmak veya yüklemek için kullanılan bir .inf dosyası içerir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı