Herkese merhaba! Sürekli Kaspersky'den "engellendi" uyarısı alıyorum. Raporları kontrol ettiğimde ise Trojan.Win32.Genautorunschedulertaskrun. B ve trojan. Multi. Genautoruntask. B virüslerinin engellediğini gördüm ve virüslerde temizlenemez olduğu yazıyor. Virüsleri nasıl temizleyeceğim konusunda yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba! Sürekli Kaspersky'den "engellendi" uyarısı alıyorum. Raporları kontrol ettiğimde ise trojan. Win32.genautorunschedulertaskrun. B ve trojan. Multi. Genautoruntask. B virüslerinin engellediğini gördüm ve virüslerde temizlenemez olduğu yazıyor. Virüsleri nasıl temizleyeceğim konusunda yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Birkaç kez virüs yemiştim ama hepsini kaldırdım. Kaldırılamayan bir virüsü ilk kez görüyorum biraz korktuğum için konu açmaya karar verdim. Şimdi hem Kaspersky hem de Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum.
Birkaç kez virüs yemiştim ama hepsini kaldırdım. Kaldırılamayan bir virüsü ilk kez görüyorum biraz korktuğum için konu açmaya karar verdim. Şimdi hem Kaspersky hem de Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum.