Bilgisayara USB bellek takmak hızlandırır mı?

Dwnity

Hectopat
Merhaba, ben GTA 5 indirdiğim için SSD'mde 8 GB yer kaldı. Onun için 32 GB'lik bir USB bellek aldım. Bilgisayarı hızlandırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef dediğiniz gibi hızlandırma olmaz. USB belleğe dosya falan atabilirsiniz. Fakat zaten çalışma hızı bellidir.

Hızlandırmaz.

SSD'de yer açmak için şu yöntemi deneyebilirsiniz. C: diskinin üzerine tıklayıp Özellikler'e girin. Açılan sayfada Diski Temizle'ye tıklayın, bir kutu çıkacak yüklenmesini bekleyin. Açılan yeni ekranda Sistem Dosyalarını Temizle butonuna basın. Yine az önceki gibi bir kutu çıkacak, onun da yüklenmesini bekleyin. Açılan yeni sayfadaki tüm kutucukları seçin (özellikle Windows Update Temizleme kutucuğu önemli), seçtikten sonra Tamam'a basıp temizlenmesini bekleyin.

Windows otomatik güncelleme yaptıkça güncellemelerin kurulum dosyalarını sistem tutmaya devam eder, bu dosyaların update'ten sonra bir işlevi yoktur. Ara sıra SSD veya HDD'den (Windows nereye kuruluysa) yer kazanmak için bu işlemi yapabilirsiniz.

Merhaba, ben GTA 5 indirdiğim için SSD'mde 8 GB yer kaldı. Onun için 32 GB'lik bir USB bellek aldım. Bilgisayarı hızlandırır mı?
Bilgisayarı hızlandırmaz ama istersen o belleğe SSD içerisindeki kullanmadığın verileri depolayabilirsin. SSD'nin bu şekilde ağzına kadar dolu olması performans ve sağlığı etkileyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı