onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 16 Nisan 2017 #1 Merhaba. Benim eski bilgisayarımda bir tane DVD ROM var ve onu yeni bilgisayarıma takmak istemiyorum. Bu yüzden o DVD ROM kablo bağlantıları ile harici USB olarak kullanabilir miyim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2017
Merhaba. Benim eski bilgisayarımda bir tane DVD ROM var ve onu yeni bilgisayarıma takmak istemiyorum. Bu yüzden o DVD ROM kablo bağlantıları ile harici USB olarak kullanabilir miyim? Teşekkürler.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 16 Nisan 2017 #2 Usb olarak satılanları var ama harici bir adaptörlede bağlanıyordu sanırım. Mesela örnek olursa bunun satasını kullanırsın eğer sata ise. Notebook Ide Dvd Rw Için Harici Usb Dvd Kutu - n11.com
Usb olarak satılanları var ama harici bir adaptörlede bağlanıyordu sanırım. Mesela örnek olursa bunun satasını kullanırsın eğer sata ise. Notebook Ide Dvd Rw Için Harici Usb Dvd Kutu - n11.com
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 16 Nisan 2017 #3 İbrahim Göksoy dedi: Usb olarak satılanları var ama harici bir adaptörlede bağlanıyordu sanırım. Mesela örnek olursa bunun satasını kullanırsın eğer sata ise. Notebook Ide Dvd Rw Için Harici Usb Dvd Kutu - n11.com Genişletmek için tıkla... İki tane giriş yeri var. Bir tanesi SATA diğeri ise güç girişidir.
İbrahim Göksoy dedi: Usb olarak satılanları var ama harici bir adaptörlede bağlanıyordu sanırım. Mesela örnek olursa bunun satasını kullanırsın eğer sata ise. Notebook Ide Dvd Rw Için Harici Usb Dvd Kutu - n11.com Genişletmek için tıkla... İki tane giriş yeri var. Bir tanesi SATA diğeri ise güç girişidir.
H Hasansunta Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #4 Kardeşim bu ürün işini görecektir yorumlardada onay vermiş bir çok kişi iyi olduğuna dair Usb To 2.5 / 3.5 / 5.25 Sata Ide Çevirici Kablo - Usb To Ide Sata - n11.com Not:Ufak araştırma yaparak biraz daha ucuzunu bulabilirsin dikkat et ucuza alacam diye boşa para verme dandik bir ürün alma kolay gelsin.
Kardeşim bu ürün işini görecektir yorumlardada onay vermiş bir çok kişi iyi olduğuna dair Usb To 2.5 / 3.5 / 5.25 Sata Ide Çevirici Kablo - Usb To Ide Sata - n11.com Not:Ufak araştırma yaparak biraz daha ucuzunu bulabilirsin dikkat et ucuza alacam diye boşa para verme dandik bir ürün alma kolay gelsin.