5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 26 Ocak 2023 #1 Bilgisayara format atacağım ama USB takınca logo ekranına takılı kalıyor. Nasıl çözebilirim? Yardım edin. Edit: Harddiskim yeni BİOS menüsüne gelip USB yi takınca da klavye çalışmıyor anlamadım. Son düzenleme: 26 Ocak 2023
Bilgisayara format atacağım ama USB takınca logo ekranına takılı kalıyor. Nasıl çözebilirim? Yardım edin. Edit: Harddiskim yeni BİOS menüsüne gelip USB yi takınca da klavye çalışmıyor anlamadım.
Çözüm S S sweazyz 28 Ocak 2023 564803 dedi: benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? Biosuda güncelledim ama olmadı Genişletmek için tıkla... esc tuşuna bas
564803 dedi: benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? Biosuda güncelledim ama olmadı Genişletmek için tıkla... esc tuşuna bas
S sweazyz Femtopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi.
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 26 Ocak 2023 #3 sweazyz dedi: Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi. Genişletmek için tıkla... benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? sweazyz dedi: Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi. Genişletmek için tıkla... Biosuda güncelledim ama olmadı Son düzenleme: 26 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
sweazyz dedi: Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi. Genişletmek için tıkla... benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? sweazyz dedi: Bilgisayarın kapalıyken USB'yi tak logoyu gördüğün gibi F2 veya del tuşuna bas (BIOS tuşun hangisiyse) oradan BIOS'tan seç USB'yi. Genişletmek için tıkla... Biosuda güncelledim ama olmadı
S sweazyz Femtopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 564803 dedi: benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? Biosuda güncelledim ama olmadı Genişletmek için tıkla... esc tuşuna bas Artı 0 Eksi Çözüm
564803 dedi: benim açılışta bios yazmıyor DEL tusunda setup menü yazıyor ESC tusunda ise boot menü yazıyor. Hangilerine basmam gerek? Biosuda güncelledim ama olmadı Genişletmek için tıkla... esc tuşuna bas
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #5 sweazyz dedi: esc tuşuna bas Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi teşekkür ederim Artı 0 Eksi