CKTGamerTR Decapat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 38 25 Aralık 2020 #1 Bilgisayarım çöktü. Format atmak için flash taktım ama açılışta donuyor ve açılmıyor.
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 Bende Bluetooth'lu flash bellek var bazen PC çok kasmaya ve donmaya başlıyor çıkarıp takınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
Bende Bluetooth'lu flash bellek var bazen PC çok kasmaya ve donmaya başlıyor çıkarıp takınca düzeliyor.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 916 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 HDD mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
G GBP Erenn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 147 Yer Bursa.Nilüfer.Demirci Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 Lazerhawk dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 916 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #5 GBP Erenn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Şimdi, eğer sistem çok eskiyse (buna HDD'de dahil) HDD'nin kendisi ömrünü doldurmuş olabilir. Eğer çok oyunlar ile işiniz yoksa, tavsiyem uygun fiyatlı bir SSD veya HHD (hibrit disk ) almanız. Artı 0 Eksi
GBP Erenn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Şimdi, eğer sistem çok eskiyse (buna HDD'de dahil) HDD'nin kendisi ömrünü doldurmuş olabilir. Eğer çok oyunlar ile işiniz yoksa, tavsiyem uygun fiyatlı bir SSD veya HHD (hibrit disk ) almanız.